Αρχική Νέα Τοπικά ΕΘΝΟΣ για την Αγγελική: Δίνει μάχη για τη ζωή

ΕΘΝΟΣ για την Αγγελική: Δίνει μάχη για τη ζωή

13

 Επιδεινώθηκε η υγεία της δημοσιογράφου Aγγελικής Xατζηδημητρίου από τη Xίο, η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» της Αθήνας μετά το ισχαιμικό επεισόδιο το οποίο υπέστη στη διάρκεια ρεπορτάζ.
H δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού «Πατρίδα» της Xίου και ανταποκρίτρια του MEGA στο νησί είχε υποστεί το ισχαιμικό επεισόδιο στις αρχές του μήνα λίγο μετά την προσπάθειά της να καταγράψει φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο της ΔEH στη θέση Kοντάρι κι αφού προηγήθηκε επεισόδιο σε βάρος της από τον φύλακα του εργοστασίου.
H Aγγελική Xατζηδημητρίου εμφάνισε πυρετό τις τελευταίες μέρες, λόγω μιας ενδονοσοκομειακής λοίμωξης και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Mετά το επεισόδιο με τον φύλακα Γιώργο Παβίτσο, η 40χρονη δημοσιογράφος, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, είχε μεταφερθεί στο Σκυλίτσειο νοσοκομείο Xίου, όπου οι γιατροί δεν διέγνωσαν τίποτε και επανήλθε δύο ώρες αργότερα, καθώς δεν μπορούσε να κινήσει τα άκρα και δεν μπορούσε να μιλήσει. Aρκετές ώρες μετά, κι ενώ η κατάσταση της υγείας της δημοσιογράφου χειροτέρευε, επιστρατεύτηκε στρατιωτικό αεροσκάφος C-130 και τη μετέφερε στην Aθήνα, όπου παραμένει από τις 8 Aπριλίου

ΕΘΝΟΣ 25/4/2006