Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση Βαγγέλη Καλαγκιά σε Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Ομηρούπολης

Απάντηση Βαγγέλη Καλαγκιά σε Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Ομηρούπολης

15

 

Εργάζομαι στην Προμηθευτική 17 χρόνια.17 χρόνια σκληρής εργασίας που μαζί με τους συναδέλφους μου, κατορθώσαμε- κάτω από δύσκολες πολλές φορές καταστάσεις – να κάνουμε το κατάστημα ένα από τα πιο ανταγωνίσιμα πάνω στη Χίο. 17 χρόνια που όλοι μέσα στο Βροντάδο- κι όχι μόνο- με ξέρουν για την εργατικότητά μου και τη συνέπειά στη δουλειά μου. Ξέρουν ότι δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα στο χώρο εργασίας μου, γιατί απλά η δουλειά μου είναι η ζωή μου, το σπίτι μου, το ψωμί μου.

 

Δε μπορεί λοιπόν κανένας και πόσο μάλλον ο Δήμαρχος που υποτίθεται ότι δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, χωρίς εξακριβωμένες πληροφορίες να με κατηγορεί ότι υποκίνησα την εξέγερση των εργαζομένων της Τεχνικής Εταιρείας. Έχω μάρτυρες, τους οποίους ,αν θέλετε, μπορώ να αναφέρω ονομαστικά, που μπορούν να αποδείξουν ότι ούτε συμμετείχα ούτε υποκίνησα την εξέγερση. Μου αρέσει να δημιουργώ κι όχι να καταστρέφω σε αντίθεση με άλλους. Έχω δεχθεί και στο παρελθόν προσωπική απειλή και κατηγορία από το Δήμαρχο σχετικά με την έκφραση των πολιτικών μου απόψεων εκτός ωραρίου εργασίας, την οποία και αποσιώπησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσει να προκαλεί και να δημιουργεί προβλήματα.

 

Ο Δήμαρχος χωρίς να είναι ο ίδιος παρών στην εξέγερση, έβγαλε εσφαλμένα συμπεράσματα που με έκαναν να πιστέψω ότι δεν έχει πια κανένα άλλο τρόπο να αμυνθεί παρά μόνο τη λασπολογία και τη μικροπρεπή συμπεριφορά. Θα έπρεπε τουλάχιστον να σεβαστεί εμένα σαν άνθρωπο- εργαζόμενο και την οικογένειά μου, προτού προβεί σε τέτοιες ενέργειες που δεν τον τιμούν ούτε ως Δήμαρχο , ούτε ως άνθρωπο. Λυπάμαι πολύ…

 

Βαγγέλης Καλαγκιάς

Εργαζόμενος στην Προμηθευτική Α.Ε.

Διαφήμιση