Αρχική Νέα Τοπικά Παρέμβαση υποψήφιου Νομάρχη Χίου Αλέκου Γαϊτάνου για τις αθλητικές υποδομές του Νομού

Παρέμβαση υποψήφιου Νομάρχη Χίου Αλέκου Γαϊτάνου για τις αθλητικές υποδομές του Νομού

6

Δελτίο τύπου για τις αθλητικές υποδομές του Νομού απέστειλε ο υποψήφιος Νομάρχης Χίου Αλέκος Γαϊτάνος, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

 
Η ολοκλήρωση και ο εγκαινιασμός του σταδίου Βροντάδου από ιδιώτες, έφερε στην επιφάνεια εκτός των άλλων τη γύμνια της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης στον τομέα  των αθλητικών  υποδομών του Νομού μας.


Την ώρα που ο κ. Νομάρχης επαίρεται για την πολιτική του στον αθλητισμό εγκαινιάζοντας ανά χωρίον «παιδικές χαρές» δημιουργώντας στη μνήμη μας συνειρμούς ανώμαλων περιόδων, η αναπόφευκτη σύγκριση με το υπερσύγχρονο στάδιο επέφερε την απόλυτη απομυθοποίηση και ανέδειξε τη χρεοκοπία αυτής της πολιτικής.


Είναι γνωστή η κατάληξη αθλητικών έργων που φέρουν τη σφραγίδα του κ. Λαμπρινούδη όπως αυτό του γηπέδου Αγίου Γεωργίου Συκούση -που σήμερα έχει μετατραπεί σε χορτολιβαδική έκταση- και οι κακοτεχνίες του γηπέδου Δαφνώνα που το καθιστούν επικίνδυνο για τους αθλητές.


Έργα που μας εκθέτουν σαν τοπική κοινωνία αν λάβουμε υπόψη την κατά καιρούς φιλοξενία ποδοσφαιρικών συγκροτημάτων από άλλες περιοχές της Ελλάδας και αποτελούν όνειδος για το νησί μας.


 Όπως προσβολή αποτελούν τα κωμικοτραγικά συμβάντα με την κατασκευή του γηπέδου Νενήτων, δείγματα ανευθυνότητας, ανικανότητας και ασυνεννοησίας των αιρετών μας αρχόντων.


Η πολιτεία με την ψήφιση του αθλητικού νόμου όπου τα έδωσε όλα στα αφεντικά των Π.Α.Ε, καταδικάζοντας στην ένδεια τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έκανε τις επιλογές της. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση με την ανυπαρξία της το ίδιο.


Ο λόγος στους πολίτες. Με τον καθημερινό διεκδικητικό τους  αγώνα και τη ψήφο τους τον Οκτώβρη.

    
Αλέκος Γαϊτάνος
Υποψήφιος Νομάρχης