Αρχική Νέα Τοπικά Αγοράζουμε σχολικά UNICEF , προσφέρουμε ζωή και χαρά στα παιδιά.

Αγοράζουμε σχολικά UNICEF , προσφέρουμε ζωή και χαρά στα παιδιά.

14

Με τη συμπλήρωση 60 χρόνων προσφοράς και δράσης όλου του κόσμου , UNICEF παρουσιάζει τη νέα σχολική συλλογή της για το 2006 .


Φέτος , η UNICEF υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά  με την υπόσχεση να την κάνει πιο ευχάριστη και δημιουργική με μια σειρά πολύχρωμων τετραδίων , που απεικονίζουν φιγούρες χαρούμενων παιδιών στην παραλία , στο τσίρκο και την εξοχή , δημιουργίες σε ακουαρέλα του ζωγράφου Χέρμαν Μπλάουτ , με τίτλο: «Χαρούμενες Στιγμές». Αυτό το σετ  των τεσσάρων τετραδίων περιλαμβάνει στο εσώφυλλο ένα ποίημα του αγαπημένου σε μικρούς και μεγάλους Αντώνη Σαμαράκη , Πρεσβευτή Καλής Θέλησης της UNICEF για πολλά χρόνια .


Κυκλοφορούν επίσης τα κλασσικά μπλε τετράδια εξαιρετικής ποιότητας , καθώς και τα πρακτικά τετράδια σπιράλ, που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις με τα ελκυστικά χρωματιστά εξώφυλλα .
Όπως κάθε χρόνο , έτσι και φέτος , η συλλογή σχολικών UNICEF περιλαμβάνει ντοσιέ, κασετίνες, μπλοκ, πρακτικά σετ με ξυλομπογιές, μολύβια, στυλό, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, μπλοκ σημειώσεων και άλλα, ιδανικά δώρα για τους μαθητές όλων των τάξεων.


Κάθε συνεισφορά στη UNICEF μεταφράζεται σε ουσιαστική βοήθεια για τα παιδιά στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, της προστασίας και είναι πολύτιμη όταν ακόμα:
*146.000.000 παιδιά στον κόσμο υποσιτίζονται
*400.000.000 παιδιά δεν έχουν πρόσβαση σε  ασφαλές νερό
*270.000.000 παιδιά δεν έχουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες υγείας
*140.000.000 παιδιά, η πλειοψηφία κορίτσια δεν έχουν πάει ποτέ σχολείο
*150.000.000 παιδιά έχουν μείνει ορφανά εξ’αιτίας του  AIDS


Οι φίλοι των παιδιών, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να βρουν τη νέα σχολική συλλογή UNICEF
*στα καταστήματα UNICEF Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγαλουπόλεις
*στα περίπτερα της UNICEF
*σε επιλεγμένα καταστήματα Τραπεζών: Αγροτική, Γενική, Citibank, Εγνατίας,    Εμπορική, Κύπρου, Nova Bank, Πειραιώς και στα ΕΛΤΑ.
*Επίσης, στη διάθεση σας για πληροφορίες και τηλεφωνικές παραγγελίες βρίσκεται η τηλεφωνική γραμμή 801 500 12345 όλο το 24ωρο, 7ημέρες την εβδομάδα και η ιστοσελίδα της UNICEF (
www.unicef.gr)

 Πηγή: Δημοκρατική