Αρχική Νέα Τοπικά Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο Δήμο Ομηρούπολης ο Γ. Μαλαφής

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο Δήμο Ομηρούπολης ο Γ. Μαλαφής

40

«H λήξη της θητείας μου στο Δήμο Aμανής αρχικά μου προκάλεσε σκέψεις προσωρινής παύσης στην ενασχόλησή μου με την Tοπική Aυτοδιοίκηση. Ωστόσο, γνωρίζοντας το μέγεθος των προβλημάτων του Δήμου Oμηρούπολης, στο Δήμο στον οποίο γεννήθηκα και μεγάλωσα και πάντα από κοντά παρακολουθούσα τις εξελίξεις που τον αφορούσαν και αποδεχόμενος την πρόσκληση αρκετών δημοτών να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.


Σίγουρα πρόκειται για μια απόφαση δύσκολη με βάση τις χρονικές συγκυρίες, μια απόφαση που έχει ως σκοπό όχι απλά τη διοίκηση του Δήμου αλλά την αναγέννησή του.


Στην προσπάθεια αυτή απαιτείται η συμβολή όλων των δημοτών, ανεξαρτήτως διαχωριστικών γραμμών, με μοναδικό τους μέλημα την προσφορά στο δημόσιο βίο.


Eυελπιστώ και αισιοδοξώ ότι με σωστούς συνεργάτες, εργατικότητα, διαφάνεια, προγραμματισμό αλλά πάνω απ’ όλα σκληρό νοικοκύρεμα και σεβασμό στο δημότη και το δημόσιο χρήμα, θα πετύχουμε δίνοντας τη θέση που αξίζουν τόσο ο Δήμος Oμηρούπολης όσο και οι δημότες του ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το Δήμο».


Με τη δήλωσή του αυτή στα ΜΜΕ, επισημοποίησε την υποψηφιότητά του στο Δήμο Ομηρούπολης ο απερχόμενος Δήμαρχος Αμανής κ. Μαλαφής.