Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Συγχαρητήρια Γ. Χαλλιορή στους επιτυχόντες ΑΕΙ-ΤΕΙ

Συγχαρητήρια Γ. Χαλλιορή στους επιτυχόντες ΑΕΙ-ΤΕΙ

9

        Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Γιάννης Χαλλιορής, συγχαίρει θερμά τους νέους μας, που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2006, για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία στο ξεκίνημα της νέας πορείας της ζωής τους.
         Οι νέοι ορίζοντες και οι ελπιδοφόρες προοπτικές, που ανοίγονται μπροστά τους, ας γίνουν εφαλτήρια για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και προσωπική ανέλιξη.
          Ταυτόχρονα η μεγάλη επιτυχία συνολικά, των μαθητών της Χίου, καταδεικνύει ότι ο τόπος είχε και συνεχίζει να έχει το ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να δώσει νέα πνοή στη Χίο. Αρκεί να δοθούν στους νέους ανθρώπους απλόχερα και με ανιδιοτέλεια οι δυνατότητες να δοκιμαστούν και να προσφέρουν, χωρίς στεγανά και καθεστώς ευνοιοκρατίας.
            Για τους νέους που δεν εισήχθησαν σημειώνουμε ότι η επιτυχής πορεία στη ζωή, δεν είναι θέμα εισαγωγής στα ΑΕΙ και μόνο. Πολλά είναι τα παραδείγματα των ανθρώπων που με εφόδιο την επιμονή, το σθένος, την τόλμη και την αποφασιστικότητα, κατέκτησαν ζηλευτές θέσεις στον κοινωνικό στίβο, προσφέροντας στο σύνολο και τον τόπο τους.