Αρχική Νέα Τοπικά Παρέμβαση υποψήφιου Νομάρχη Χίου Αλέκου Γαϊτάνου με θέμα:”Η καθεστωτική νοοτροπία του κ....

Παρέμβαση υποψήφιου Νομάρχη Χίου Αλέκου Γαϊτάνου με θέμα:”Η καθεστωτική νοοτροπία του κ. Νομάρχη”

15

Δελτίο τύπου απέστειλε ο υποψήφιος Νομάρχης Χίου Αλέκος Γαϊτάνος, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

 

Η Χίος αλλάζει , προπαγανδίζει με πληρωμένες illustration καταχωρήσεις σε ένθετα εφημερίδων η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου.


Εκείνο που σίγουρα δεν αλλάζει είναι η καθεστωτική νοοτροπία του κ. Νομάρχη και των επιτελών του, που μετέτρεψαν τη Νομαρχία σε φέουδο της παράταξης τους.


Αναφαίρετο δικαίωμα του οιουδήποτε είναι να προβάλει σε προεκλογικές περιόδους το υπαρκτό ή «ανύπαρκτο» έργο του  προς επίρρωση των πολιτικών του επιδιώξεων.


Θεμιτή έστω και η επίκληση της εικονικής πραγματικότητας ελλείψει άλλων πειστικών επιχειρημάτων.
Στερείται όμως κάθε ηθικού ερείσματος η μετατροπή θεσμικών οργάνων και λειτουργιών,  σε μηχανισμούς εξυπηρέτησης προσωπικών επιδιώξεων.


Όπως αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της δεοντολογίας και των κανόνων της ισότιμης προβολής των υποψηφίων ,το στήσιμο περιπτέρων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης για την προβολή της παράταξης  του κ. Λαμπρινούδη.


Πρακτικές που συνιστούν δείγματα αλαζονικού τρόπου άσκησης εξουσίας και συμπεριφοράς απ΄ τον κ. Νομάρχη.Συμπεριφοράς που προσβάλλει βάναυσα την κρίση και τη νοημοσύνη των πολιτών του Νομού μας.


Φορολογούμενων πολιτών που θα προτιμούσαν τα χρήματά τους να διατίθενται για ουσιαστικές ανάγκες του τόπου και όχι για την επικοινωνιακή προβολή του κ. Λαμπρινούδη.


Πολίτες που σε τελική ανάλυση αρνούνται την αντιμετώπισή τους ως υποτακτικών τριτοκοσμικής μπανανίας.

Πολίτες που η ετυμηγορία τους θα είναι αμείλικτη για αυτούς που τους υποτιμούν.”