Αρχική Νέα Τοπικά Παρέμβαση Υποψηφίου Δήμαρχου Χίου Γιάννη Χαλλιορή για αθλητικές εγκαταστάσεις Αίπους

Παρέμβαση Υποψηφίου Δήμαρχου Χίου Γιάννη Χαλλιορή για αθλητικές εγκαταστάσεις Αίπους

5

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη αθλητικού τουρνουά και τη φιλοξενία ομάδων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αίπους, ο συνδυασμός Νέα Αντίληψη και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Γιάννης Χαλλιορής, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:


“Ενώ ο κ. Μεννής συνεχίζει τις διακοπές του και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Ν.Α. κ. Γ. Κουκούλης, κλήθηκε να αναλάβει το ρόλο του απολογητή του, τα ερωτήματα που θέσαμε για τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε θέματα επιλογής επιχειρήσεων φιλοξενίας, παραμένουν αναπάντητα.


Κανείς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει για τις εξωθεσμικές διαδικασίες που επιλέχθηκαν και την αγνόηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.


Κανείς δεν ένοιωσε την ανάγκη να αφουγκραστεί τα αιτήματα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στα όρια της πόλης.
 
Τα όσα ψελλίστηκαν περί προφορικών προσφορών, κτλ, φανερώνουν προχειρότητα, αν όχι σκοπιμότητα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οικογενειακά πρόσωπα του κ. Μεννή.
 
Η Νέα Αντίληψη δεν θα περίμενε από τη δημοτική αρχή Μεννή να δείξει διαφορετικό πρόσωπο, ειδικά στις λίγες ημέρες που απομένουν για να λήξει η σκανδαλώδης θητεία της.
 
Ο Γιάννης Χαλλιορής δεσμεύεται δημόσια και απέναντι σε όλους τους επαγγελματίες και τους δημότες, ότι η νέα δημοτική αρχή θα βάλει τέλος στη φαυλοκρατία. Θα τηρεί τα προβλεπόμενα από το νόμο, καθώς και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με απόλυτη διαφάνεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης.