Αρχική Νέα Τοπικά Κλαίρη Κωστάλα: “Ζήτημα αρχών η υποψηφιότητά μου”

Κλαίρη Κωστάλα: “Ζήτημα αρχών η υποψηφιότητά μου”

76

Με δελτίο τύπου η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών Ομηρούπολης αναφέρει:


“Είναι λυπηρό η επιλογή κάποιου να θέσει υποψηφιότητα με το συνδυασμό, που θεωρεί ότι τον εκφράζει, να προκαλεί τόση ενόχληση σε ορισμένους, οι οποίοι έδειξαν με τις πράξεις και ενέργειές τους ότι όχι μόνο δεν έχουν ηθικούς φραγμούς και αρχές, αλλά πιστεύουν ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Αφορμή για το σημείωμά μου αποτελούν πρόσφατα δημοσιεύματα όπου, με τη γνωστή πλάγια μέθοδο διοχέτευσης σε παραπολιτικές στήλες «πληροφοριών» που δεν αποτελούν τίποτα περισσότερο από συκοφαντίες, γίνεται προσπάθεια από συγκεκριμένους κύκλους να αποδυναμώσουν την πολιτική επιλογή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών του Δήμου Ομηρούπολης. Παράλληλα  θίγουν την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μου τα μέλη της οποίας χρόνια τώρα με τη στάση, τη λειτουργία τους, την επαγγελματική τους ενασχόληση, την εθελοντική προσφορά και τη συμμετοχή τους στους κοινωνικούς αγώνες αποδεικνύουν καθημερινά ότι κάνουν πράξη αυτά που πιστεύουν.


Με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας συνεχίζω μία πορεία που τη χαρακτηρίζει η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και η διεκδίκηση. Πιστεύω σε έναν καλύτερο Δήμο με κοινωνικό χαρακτήρα, σε έναν Δήμο που θα δημιουργεί τις συνθήκες για να ζήσουν τα παιδιά μας καλύτερα. Πιστεύω σε έναν Δήμο διεκδικητικό και όχι διαχειριστή και διεκπεραιωτή πολιτικών που μας επιβάλλονται.


Πιστεύω τέλος ότι να εκφράζομαι και να δρω πολιτικά δεν είναι απλώς αναφαίρετο δικαίωμά μου, αλλά ηθική υποχρέωση.”