Αρχική Νέα Τοπικά Πέρασαν 5 μήνες… εμείς δεν ξεχνάμε την Αγγελική

Πέρασαν 5 μήνες… εμείς δεν ξεχνάμε την Αγγελική

8

Χίος 8-9-2006


                                     
Την ακόλουθη ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χίου, που εκφράζοντας και τους φίλους της οικογένειας της Αγγελικής Χατζηδημητρίου θυμίζει ότι αν και πέρασαν 5 μήνες από την ημέρα του σοβαρού τραυματισμού της, ακόμα δεν έχουν εκδοθεί τα πορίσματα των ΕΔΕ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα ξεχάσαμε…

 

Αγαπητή εφημερίδα
Πέντε μήνες συμπληρώνονται σήμερα, από την ημέρα που τραυματίστηκε η Αγγελική στη αυλή της ΔΕΗ. Πέντε μήνες την έχουν στερηθεί τα παιδιά της, πέντε μήνες ο άνδρας της Θοδωρής Πυλιώτης αγωνίζεται μέρα και νύχτα στο προσκέφαλό της να σταθεροποιηθεί η υγεία της, έχει εγκαταλείψει τη δουλειά  και τα παιδιά του,  ελπίζοντας να έλθει γρήγορα η στιγμή να πάνε σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό, πιστεύοντας ότι εκεί θα καλυτερέψει η κατάστασή της.
Πέντε μήνες τώρα περιμένουμε όλοι μας να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της ΕΔΕ που έγινε από τους γιατρούς του Νοσοκομείου όπως  μας είχε υποσχεθεί  ο  Υπουργός Υγείας κατά την επίσκεψή του στη Χίο, όπως και το πόρισμα της ΕΔΕ που έγινε από τους Επιθεωρητές Υγείας, το οποίο όπως έχουμε μάθει είναι έτοιμο, έχει γίνει γνωστό στον Υπουργό, μα θα δοθεί μετά τις εκλογές στη δημοσιότητα, για λόγους σκοπιμοτήτων. Αυτές βλέπετε είναι οι ευαισθησίες της ελληνικής πολιτείας και αυτών οι οποίοι μας κυβερνούν.  Εμείς όλοι οι φίλοι της Αγγελικής και του Θοδωρή, δηλώνουμε προς όλους τους αρμοδίους της ΔΕΗ, του Νοσοκομείου και του Υπουργείου Υγείας  πως  δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτά τα παιδιά και το κακό που τους συνέβη. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους, στηρίγματα στον ανηφορικό δρόμο που βαδίζουν και δεν θα πάψουμε ποτέ να ζητάμε με όλη τη δύναμη της φωνής μας να βρεθούν οι υπεύθυνοι που οδήγησαν την Αγγελική στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Δεν θα ξεχάσουμε το μαγνητικό τομογράφο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που έχει ανάγκη το Νοσοκομείο μας, το κέντρο του ΕΚΑΒ που πρέπει να γίνει στη Χίο, όπως δεν θα ξεχάσουμε και την Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία στο νησί μας που δημιουργήθηκε από το Νομαρχιακό Συμβούλιο να αγωνίζεται για την υγεία των κατοίκων της Χίου και να μην είναι διακοσμητικό στοιχείο.

 
                                                             Με εκτίμηση

                                               Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 
                                                       του 3ου Δημ. Σχολ. Χίου


                                                         Σαράντος Πιτσιλαδής