Αρχική Νέα Τοπικά Δήλωση υποψηφιότητας Ισιδώρου Ιωαν. Αμέντα με το συνδυασμό « ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

Δήλωση υποψηφιότητας Ισιδώρου Ιωαν. Αμέντα με το συνδυασμό « ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ » του Παντ. Βρουλή

28

Κατ’ αρχάς θέλω να ευχαριστήσω, όλους όσους μου έκαναν πρόταση συνεργασίας.

 

Ήταν για μένα ιδιαίτερα τιμητικό και με επιφορτίζει με ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις στη καθημερινή μου  ζωή και βεβαίως απέναντι σε όλους τους δημότες- ανεξάρτητα που ανήκουν, τι θα ψηφίσουν, αν θα με ψηφίσουν- εφ’ όσον εκλεγώ.

 

Εξ αιτίας της ενασχόλησης του πατέρα μου στα κοινά και ιδίως στο Δήμο Χίου στον οποίο υπηρέτησε πολλά χρόνια ως αντιδήμαρχος, η γνώση μου στα του δήμου είναι αρκετή. Ειλικρινά δε θυμάμαι ποτέ τέτοιου είδους τετραετία.

 

Παλαιοκομματική νοοτροπία. Φοροεισπρακτική πολιτική χωρίς την ανάλογη παροχή υπηρεσιών. Διαχωρισμό των πολιτών σε ομάδες με βαριές εκφράσεις και κατηγόριες. Έργα σκοπιμοτήτων και βιτρίνας- δε λέω, μερικά είναι όμορφα- λιγάκι ακριβά. Εξυπηρέτηση ημετέρων, αχαριστία και παντού να πλανάται η μυρουδιά της διαπλοκής.

Δουλειά της Δημοτικής αρχής είναι η προστασία των δημοτών και η βελτίωση της ποιότητας ζωής.


Πιστεύω ότι μπορεί να φυσήξει νέος αέρας με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη, όχι μόνο με τη ψήφο του αλλά και με τη καθημερινή συμμετοχή του, εκφράζοντας την άποψή του ελεύθερα, τις προτάσεις του, τις παρατηρήσεις του  και μεταφέροντας τα προβλήματα της γειτονιάς που τα ξέρει καλύτερα απ΄ όλους,  μέσα από υγιείς διαλόγους. Παράλληλα δε να ενημερώνεται για κάθε τι μέσα από πλήρη διαφάνεια.

 

Επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι ο συνδυασμός του Παντελή Βρουλή μπορεί να τα προσφέρει, αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του .

 

Η συνύπαρξη ανθρώπων με πείρα και ανθρώπων νέων, καθώς και η συμμετοχή ανθρώπων προοδευτικών από το χώρο της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς δεν είναι τυχαία. Προσδίδει στο συνδυασμό δυναμική οραματισμού και αποφάσεων και διευρυμένη πολιτική σκέψη, η οποία έχει  καλλιεργηθεί τα τελευταία χρόνια, ως απόρεια των οξυμμένων προβλημάτων και πιστεύω ότι ταιριάζει  σε όλους μας, για να πάμε μπροστά.

 

Ας συμβάλλουμε λοιπόν όλοι μαζί προς μια πραγματικά « ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ » για μας και τα παιδιά μας.

 

Ελπίζω σε ένα καλό και όμορφο αγώνα, με νικητή το Δήμο Χίου και τους δημότες του.

Σιδερής   Ιωαν.  Αμέντας