Αρχική Νέα Τοπικά Ισαβέλλα Μπουρνιά: “Μήπως η νομαρχιακή αρχή Λαμπρινούδη έχει κάτι να κρύψει για...

Ισαβέλλα Μπουρνιά: “Μήπως η νομαρχιακή αρχή Λαμπρινούδη έχει κάτι να κρύψει για τις δίμηνες συμβάσεις;”

17


Σε δελτίο τύπου η υποψήφια Νομάρχης Ισαβέλλα Μπουρνιά κάνει λόγο για απόκρυψη στοιχείων σχετικά με τις δίμηνες συμβάσεις που έχει υπογράψει ο κ. Λαμπρινούδης και συγκεκριμένα αναφέρει:


 “Η αλαζονική συμπεριφορά της νομαρχιακής αρχής παρά τις καταγγελίες πολιτών δεν φαίνεται να αλλάζει, αντίθετα τείνει να παγιωθεί.
 
Σε νόμιμο αίτημα της υποψήφιας Νομάρχη και νομαρχιακής συμβούλου κ. Ισαβέλλας Μπουρνιά σχετικά με τις αναρίθμητες δίμηνες συμβάσεις που έχει υπογράψει ο Νομάρχης, οι οποίες ουσιαστικά δημιουργούν καθεστώς ομηρίας στους εργαζόμενους, στοιχεία για τα οποία έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να ενημερωθεί, καθώς πληρώνονται από χρήματα της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου κ. Καμπούρης αντέδρασε έντονα.
 
Με φωνές και απειλές κατά υπαλλήλων και συμπεριφορά που δεν μπορεί να χαρακτηρίζει τον Πρόεδρο του Ν.Σ. ο κ. Καμπούρης προσπάθησε να αποτρέψει τον διευθυντή προσωπικού της νομαρχίας να χορηγήσει τα στοιχεία για τα οποία είχε γίνει σχετικό αίτημα.

 

Γιατί ο κ. Καμπούρης αντιδρά έτσι;

 

Μήπως η νομαρχιακή αρχή Λαμπρινούδη έχει κάτι να κρύψει;
 
Μήπως φοβούνται ότι αν ενημερωθεί ο κόσμος για όλες αυτές τις δίμηνες συμβάσεις που έχει υπογράψει θα αποδειχτεί ότι υπάρχουν υπερβάσεις ποσών, ή ότι απασχολεί κόσμο ο οποίος αντί να εργάζεται σε υπηρεσίες της Νομαρχίας, δουλεύει για την προεκλογική του εκστρατεία; Την οποία προεκλογική εκστρατεία χρηματοδοτεί χρησιμοποιώντας με παράνομο τρόπο χρήματα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης;
 
Πέρα από τις παρατυπίες στο ζήτημα των δίμηνων συμβάσεων, οφείλουμε να καταγγείλουμε την προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων  από τη νομαρχιακή αρχή σε νόμιμο αίτημά μας. Οι διαχειριστές του δημόσιου χρήματος οφείλουν να απολογούνται για τον τρόπο με τον οποίοι το ξοδεύουν. Ο κ. Λαμπρινούδης οφείλει εξηγήσεις, και παρά τη φασιστική συμπεριφορά και τις απαράδεκτες απειλές συνεργατών του (οι οποίοι υπήρξαν και συνδικαλιστές!) κατά υπαλλήλων, θα αναγκαστεί να τις δώσει.”.