Αρχική Νέα Τοπικά 161 μέρες αγώνα για την Αγγελική

161 μέρες αγώνα για την Αγγελική

6

 

161 ημέρες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που η δημοσιογράφος Αγγελική Χατζηδημητρίου κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης ρεπορτάζ, δέχθηκε την εγκληματική επίθεση στο εργοστάσιο της ΔΕΗ από τον ιδιωτικό φύλακα Γεώργιο Παβίτσο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της.

Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό, στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Χίου διέγνωσαν “υστερικό σοκ” γεγονός που προκάλεσε καθυστέρηση 15,5 ωρών για τη διακομιδή της στην Αθήνα.
   Η Αγγελική συνεχίζει να νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και κάθε μέρα που περνά αγωνίζεται βασανιστικά για να μπορεί να επιστρέψει και πάλι στην προτέρα κατάσταση. Προσπάθεια δύσκολη, με έντονη συναισθηματική φόρτιση από την ίδια αφού ο κώδικας επικοινωνίας είναι μόνο τα μάτια…
Εχοντας άψογη φροντίδα (ιατρική και νοσηλευτική) στη Νευρολογική του ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ έχει ξεκινήσει ήδη η επικοινωνία με κέντρα αποκατάστασης του εξωτερικού.

Από τις πιο δύσκολες μέρες για την Αγγελική, η περασμένη Δευτέρα όπου την ώρα που όλες οι συζητήσεις από τηλεόραση αλλά ακόμα και από τις νοσηλεύτριες ήταν για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η ίδια δεν μπορούσε καν να μιλήσει στα παιδιά της.

Αραγε έστω και τώρα έχουν καταλάβει ο ιδιωτικός φύλακας, η εταιρεία στην οποία εργάζεται, οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ, οι εφημερεύοντες γιατροί στο Σκυλίτσειο κατά τη μοιραία μέρα, αλλά και το εργατικό κέντρο Χίου που βιάστηκε να εξισώσει θύτη και θύμα τι γολγοθά ανεβαίνει η Αγγελική;