Αρχική Νέα Τοπικά Γραμμή Χίος-Μυτιλήνη: Το “Νήσος Μύκονος” αύξησε την κίνηση

Γραμμή Χίος-Μυτιλήνη: Το “Νήσος Μύκονος” αύξησε την κίνηση

24

ΚΑΤΑ 22% αυξήθηκε η κίνηση της γραμμής Πειραιάς-Χίου-Μυτιλήνης στη διάρκεια του τελευταίου χρόνου με τη δρομολόγηση του «Νήσος Μύκονος» όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η πλοιοκτήτρια εταιρεία Hellenic Seaways.


Το νεότευκτο «Νήσος Μύκονος» δρομολογήθηκε από την Hellenic Seaways στη συγκεκριμένη γραμμή πριν ένα ακριβώς χρόνο (17/9/2005) και με την ευκαιρία αυτή η πλοιοκτήτρια εταιρεία σε ανακοίνωση της τονίζει ότι «η δρομολόγηση του νεώτερου πλοίου της Ελληνικής Ακτοπλοΐας συνέβαλε σημαντικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και άλλαξε ριζικά τις συνθήκες του ταξιδιού».


Τα αποτελέσματα της δρομολόγησης του πλοίου είναι ορατά για τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τις επιχειρήσεις των νησιών, αφού με τη δρομολόγηση του «Νήσος Μύκονος” η κίνηση της γραμμής Χίου-Μυτιλήνης αυξήθηκε κατά ποσοστό 22% μέσα στο έτος 2006, τονίζεται στην ανακοίνωση.


Επίσης να σημειωθεί ότι στο προχθεσινό «εορταστικό» δρομολόγιο του πλοίου διανεμήθηκαν σε όλους τους επιβάτες αναμνηστικά δώρα της εταιρείας.


Επίσης, μετά από κλήρωση, δύο τυχεροί επιβάτες, ο κ. Αθανάσιος Αλιφέρης κέρδισε 10 δωρεάν εισιτήρια διακεκριμένης θέσης για τη γραμμή Πειραιά-Μυτιλήνης-Πειραιά και η κα Λαμπρινή Βορριά-Δόντα 10 δωρεάν εισιτήρια διακεκριμένης θέσης για τη γραμμή Πειραιά-Χίου-Πειραιά και έγιναν μέλη του Loyalty Club της Hellenic Seaways.


Τέλος όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η εταιρεία ευχαριστεί τους 400.000 επιβάτες καθώς και τους επαγγελματίες μεταφορείς της γραμμής Χίου – Μυτιλήνης, οι οποίοι με την επιλογή τους κατέστησαν το «Νήσος Μύκονος» το δημοφιλέστερο πλοίο της γραμμής και δεσμεύεται πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες για τη συνεχή αναβάθμιση του στόλου και των υπηρεσιών της».

Πηγή: Ναυτεμπορική, 19/9