Αρχική Νέα Τοπικά Έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Δημοτών Ομηρούπολης

Έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Δημοτών Ομηρούπολης

6

Δελτίο τύπου απέστειλαν οι Δημότες Ομηρούπολης στο οποίο αναφέρουν:

 

“Ξεπέρασε κάθε προσδοκία  της συντονιστικής Επιτροπής της παράταξης, η προσέλευση κόσμου στα εγκαίνια της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας στο εκλογικό της κέντρο στην παραλία του Βροντάδου.
Ένα πολυπληθές και πλουραλιστικό ακροατήριο τίμησε την εκδήλωση της παράταξης, επιβεβαιώνοντας με τη συμμετοχή του το διευρυνόμενο κύρος της και τη ρεαλιστικότητα του στόχου της ,να  αλλάξει το φθαρμένο σκηνικό στο δήμο και η Αγωνιστική Πρωτοβουλία να γίνει δημοτική αρχή.


 

Τιμητικά χαιρέτισε ο εκ των ιδρυτικών στελεχών της, που είχε διατελέσει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ στο παρελθόν , καπετάν Νικόλας Γιόμελος και έγινε ειδική τιμητική αναφορά στις προσπάθειες, στη δράση και συμβολή στην εδραίωση και ανάπτυξη της παράταξης στο δημοτικό μας σύμβουλο Γιώργη Παντελίδη.


Μίλησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Μπαχάς Λουκάς, Σταμούλη Ξανθή, Καλογήρου Καλλιόπη και Πύρρος Σταμάτης.


Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης Μάρκος Σκούφαλος, ο οποίος αναφέρθηκε στη δεινή και χρεοκοπημένη κατάσταση που βρίσκεται ο δήμος Ομηρούπολης με ευθύνη της σημερινής δημοτικής αρχής, αλλά και στο γεγονός ότι και οι άλλες δύο παρατάξεις είναι φτιαγμένες από τα υλικά του χτες και επομένως δεν έχουν να προσφέρουν κάτι νέο στην πολιτική ζωή του τόπου. Απεναντίας τόνισε ότι αποτελούν και οι τρεις όψεις του ίδιου φθαρμένου πολιτικού σκηνικού και υπηρετούν το μοντέλο του δήμου φοροεισπράκτορα, του δήμου υποτελή στις εντολές της εκάστοτε κυβερνητικής εξουσίας που φορτώνει όλα τα βάρη στις πλάτες του λαού.


Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις μεθόδους που ακολουθούν οι άλλες παρατάξεις προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού με τα ρουσφέτια, τους εκβιασμούς, τις πιέσεις και την «γκαλοπολογία». Για το τελευταίο ειδικά τόνισε ότι το μόνο έγκυρο γκάλοπ είναι του λαού στις 15 Οκτώβρη που θα στείλει την Αγωνιστική Πρωτοβουλία στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και στο τιμόνι της δημοτικής αρχής δίνοντας την απάντηση σε όλα τα σενάρια και μεθοδεύσεις των αντίπαλων συνδυασμών.
Κλείνοντας κάλεσε όλους τους φίλους, οπαδούς και στελέχη της παράταξης να ανασκουμπωθούν, να δώσουν τη μάχη σπίτι το σπίτι προκειμένου η ελπίδα να αποκτήσει φτερά και γυρίσουμε επιτέλους σελίδα στο δήμο Ομηρούπολης.”