Αρχική Νέα Τοπικά Επισκέψεις της Υποψηφίας Νομάρχου κ.Ι.Μπουρνιά σε Βροντάδο και Κάστρο

Επισκέψεις της Υποψηφίας Νομάρχου κ.Ι.Μπουρνιά σε Βροντάδο και Κάστρο

185

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του συνδυασμού “ΧΙΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ  ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ” η υποψήφια Νομάρχης κ. Ι.Μπουρνιά επισκέφτηκε τον οικισμό του Βροντάδου καθώς επίσης και τη συνοικία του Κάστρου. Πιο συγκεκριμένα:

“1.Στο Βροντάδο: Θαυμάσια υποδοχή επεφύλαξαν οι πολίτες στα μέλη του συνδυασμού ΧΙΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ  ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, κατά την περιοδεία τους στις περιοχές Ράχτης, Δασκαλόπετρα και Άγιος Νικόλαος- Νησί του Δήμου Ομηρούπολης. Η υποψήφια νομάρχης Ισαβέλλα Μπουρνιά και οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους των περιοχών αυτών για θέματα που τους απασχολούν.

Στη φωτογραφία διακρίνονται η υποψήφια νομάρχης Ισαβέλλα Μπουρνιά μαζί με τους υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους κ.κ. Δέσποινα Παπαγιαννάκη, Γιάννη Ρόκο, Γιάννη Κοσμίδη, Γιώργο Μοσχούρη, Μαριάνθη Μπουγδάνου και Ευγενία Μπουρνιά – Κοκρή.

 

2.Στο Κάστρο: Το σοβαρό πρόβλημα της αποχέτευσης που δεν έχει επιλυθεί ακόμη συζήτησαν οι κάτοικοι του Κάστρου με την υποψήφια Νομάρχη Ισαβέλλα Μπουρνιά και μέλη του συνδυασμού ΧΙΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, κατά την επίσκεψή τους εκεί. Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα που τέθηκε από τους πολίτες ήταν ο κίνδυνος για πλημμύρες, ο οποίος εξακολουθεί να τους απειλεί. Παρά τα χρήματα που ξόδεψε η νομαρχιακή αρχή Λαμπρινούδη για αντιπλημμυρική προστασία, τίποτα δεν έχει γίνει στην περιοχή του Κάστρου, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να νιώθουν εξαιρετικά ανασφαλείς, αίσθημα που εντάθηκε μετά τις τελευταίες καταιγίδες.”