Αρχική Νέα Τοπικά Συνάντηση Γιάννη Μαλαφή με τους εργαζομένους στο Δ.Ομηρούπολης, την Τρίτη 26/9

Συνάντηση Γιάννη Μαλαφή με τους εργαζομένους στο Δ.Ομηρούπολης, την Τρίτη 26/9

12

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, συνάντηση με τούς εργαζόμενους, θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 26/9, στίς  1.00 μ.μ., στο Δημαρχείο, ο υποψήφιος Δήμαρχος  Ομηρούπολης  Γιάννης Μαλαφής .


Η συνάντηση αυτή, που γίνεται ταυτόχρονα με την επίσημη έναρξη των προεκλογικών εξορμήσεων του συνδυασμού «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», στους χώρους δουλειάς και κατοικίας του Δήμου, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική και φανερώνει την αντίληψη και την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει, στα στελέχη αυτά της τοπικής αυτοδιοίκησης και στο σημαντικό τους ρόλο.


Όπως είναι γνωστό, τα προβλήματα του Δήμου Ομηρούπολης, είναι πολύ μεγάλα και η νέα δημοτική αρχή, θα στηριχτεί για την επίλυσή τους, κύρια στους ίδιους τους εργαζόμενους. Παράλληλα η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»,  γνωρίζει τα δίκαια αιτήματά των εργαζομένων στους οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είναι αποφασισμένη να δουλέψει αποφασιστικά στην κατεύθυνση της επίλυσής τους.


Η  καταβολή αναδρομικά του πριμ παραγωγικότητας που δικαιούνται οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς, η επέκταση της κατηγορίας των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων, καθώς και η αύξηση των αποδοχών, είναι από τα πλέον σημαντικά τους αιτήματα για τα οποία οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α., βρίσκονται σε κινητοποιήσεις το τελευταίο διάστημα


-Η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» πιστεύει ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για να εξυπηρετεί ο Δήμος τις ανάγκες των πολιτών, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας κοινωνικών υπηρεσιών.


-Έτσι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί αυτό,  είναι η σωστή αμοιβή και ο σεβασμός των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε όλες τις υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. . Όσοι δε, δουλεύουν σε επιβαρυμένες εργασίες, δικαιούνται κι αυτοί την ένταξή τους, στην κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.


– Θέση της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» είναι  ότι, για να γίνει ο Δήμος μας πρωτοπόρος ξανά σε όλους τους τομείς, ένας από τους κύριους μοχλούς είναι οι εργαζόμενοι.  Γι αυτό και δίνει προτεραιότητα στην εξασφάλισή των εργασιακών τους δικαιωμάτων και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.