Αρχική Ομογένεια Νέο Δ.Σ. στην Χιακή Ομοσπονδία Νέας Υόρκης

Νέο Δ.Σ. στην Χιακή Ομοσπονδία Νέας Υόρκης

18

Σύμφωνα με δελτίο τύπου την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, 2006, διεξήχθησαν εκλογές στην Χιακή Ομοσπονδία Νέας Υόρκης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του κ. Αλέξανδρου Ντούλη μετά από μια γόνιμη τριετή υπηρεσία υπέβαλε την παραίτησή του στην Εφορευτική Επιτροπή.


Η Γενική Εκλογική Συνέλευση ευχαρίστησε τον κ. Ντούλη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην Χιακή Ομοσπονδία και τον παρακάλεσε να παραμείνει σε μια άλλη θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο.


Σε πνεύμα συνεργασίας και ομόνοιας και με συναινετικές διαδικασίες και χωρίς αντίπαλο εξελέγη νέος πρόεδρος της Χιακής Ομοσπονδίας ο κ. Γεώργιος Αλμυρούδης, ο οποίος και κατά το παρελθόν, επί τετραετία, υπηρέτησε την Χιακή Ομοσπονδία από την ίδια θέση.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη έχει ως εξής:


1. Γεώργιος Αλμυρούδης – Πρόεδρος
2. Σταύρος Χαβιάρας – Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος
3. Αλέξανδρος Ντούλης – 1ος Αντιπρόεδρος
4. Εύα Χατζάκι – 2ος Αντιπρόεδρος
5. Μικές Φρεζούλης – 3ος Αντιπρόεδρος
6. Στέφανος Ντούλος – 4ος Αντιπρόεδρος
7. Ηρακλής Καρνουπάκης – Εκτελεστικός Γραμματέας
8. Dr. Νικόλαος Ζύμαρης – Γενικός Γραμματέας
9. Γιάννης Στουπάκης – Chief Financial Officer
10. Γεώργιος Αρνίτσης – Ταμίας
11. Κώστας Ποταμούσης – Βοηθός Ταμίας


Μιλώντας στην Γενική Εκλογική Συνέλευση ο νέος πρόεδρος, Γεώργιος Αλμυρούδης, ευχαρίστησε τους πάντες για την εμπιστοσύνη τους και αναφέρθηκε στα προβλήματα του Πολιτιστικού Κέντρου της Χιακής Ομοσπονδίας, γνωστού ως Χιώτικο Σπίτι. Αναφέρθηκε στην αναβάθμιση  που έχει επέλθει στην περιοχή που βρίσκεται το κτήριο της Χιακής Ομοσπονδίας, και υποσχέθηκε ότι θα εργασθεί με τον καλύτερο τρόπο για την αξιοποίησή της.


Η συνεδρίαση έληξε σε πνεύμα αγάπης με τις ευχές όλων προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, να εργασθούν για την πρόοδο της Χιακής παροικίας, της Ομογένειας γενικότερα και της αγαπημένης μας Πατρίδας.