Αρχική Νέα Τοπικά Πολίτες Ομηρούπολης: απάντησης στις φήμες και τις συκοφαντίες

Πολίτες Ομηρούπολης: απάντησης στις φήμες και τις συκοφαντίες

9

 Παρατηρούμε, τις τελευταίες ημέρες, μια μεθοδευμένη προσπάθεια, από τις αντίπαλες παρατάξεις στο Δήμο Ομηρούπολης, να αποπροσανατολίσουν τους ψηφοφόρους, κατασκευάζοντας πληθώρα από φήμες, που καμιά σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Στο στόχαστρο αυτών των συντονισμένων ενεργειών έχει βρεθεί η παράταξη μας και ιδιαίτερα ο επικεφαλής Κώστας Μούνδρος, που προσπαθούν να σπιλώσουν, με ανυπόστατες κατηγορίες, σχετικά με την επιχειρηματική του δραστηριότητα.
Η δυναμική που έχει η κίνηση μας, με τη διαμόρφωση αρχών και θέσεων για όλα τα προβλήματα του Δήμου και το προβάδισμα που διαφαίνεται σαφώς να έχει στις προτιμήσεις των συμπολιτών μας, φαίνεται ότι ενοχλεί τους αντιπάλους μας, που προσπαθούν να θέσουν τεχνητά διλήμματα στο λαό της Ομηρούπολης.  Στόχος μας ήταν και παραμένει ο γόνιμος διάλογος για τα προβλήματα που απασχολούν τους Δημότες μας και θα μας ευχαριστήσει, αν κάποιος από τους αντίπαλους συνδυασμούς παρουσιάσει θέσεις και απόψεις γι’ αυτά, ώστε να δοθεί η δυνατότητα συζήτησης. Εμείς παρουσιάσαμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για το Δήμο, πριν ένα μήνα, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους Δημότες να ενημερωθούν και να την κρίνουν, κάτι που οι άλλοι συνδυασμοί αδυνατούν να κάνουν μόλις 2 εβδομάδες, πριν τις εκλογές.
Μάλιστα, προς όφελος του διαλόγου, έχομε αγνοήσει συνειδητά, ακόμα και τεκμηριωμένες καταγγελίες για τους αντιπάλους μας.
Όσον, δε, αφορά τα όσα μας καταμαρτυρούν, δηλώνομε κατηγορηματικά, ότι αν κάποιος μπορέσει να αποδείξει, έστω και μια από τις κατηγορίες που μας προσάπτουν, είμαστε διατεθειμένοι να παραιτηθούμε από τη διεκδίκηση της Δημοτικής αρχής.
Κατά τα άλλα, εμείς δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με ανυπόστατες και ατεκμηρίωτες φήμες και συκοφαντίες.