Αρχική Νέα Τοπικά Πολίτες Ομηρούπολης: “Η δίκαιη κρίση όλων μας απέχει χρονικά μόλις λίγες ημέρες”

Πολίτες Ομηρούπολης: “Η δίκαιη κρίση όλων μας απέχει χρονικά μόλις λίγες ημέρες”

74

Μεθόδους άγνωστες στα πολιτικά πράγματα του Δήμου Ομηρούπολης φαίνεται ότι εισάγει ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Μαλαφής, στην απέλπιδα προσπάθεια του να πλήξει την παράταξη μας και προσωπικά τον επικεφαλής της Κώστα Μούνδρο.


Με λύπη μας είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλομε δημόσια ότι, λίγες ώρες πριν την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων από το Πρωτοδικείο Χίου, άγνωστο με ποιο τρόπο, έπεισαν υποψήφιο τοπικό σύμβουλο της παράταξης μας του Δημοτικού Διαμερίσματος Σιδηρούντας, να προσέλθει στο Πρωτοδικείο, συνοδευόμενος από το δικηγόρο κ. Ηλία Μαλαφή, αδελφό του υποψήφιου Δημάρχου και να κάνει δήλωση για απόσυρση της υποψηφιότητας του, την οποία ο ίδιος είχε πρόθυμα επιλέξει, πριν λίγες μέρες.


Από την πρώτη στιγμή της ξαφνικής εμφάνισης του κ. Γιάννη Μαλαφή στο προσκήνιο του Δήμου μας, είχαμε δείγματα απολίτικης, παλαιοκομματικής και λαϊκίστικης τακτικής. Σήμερα, δυστυχώς, έχουμε και αποδείξεις. Αντί να δράσει θετικά – αν πραγματικά ενδιαφέρεται για το Δήμο μας – επιδίδεται σε πόλεμο φθοράς των αντιπάλων του με αθέμιτα μέσα, αδιαφορώντας για τις συνθήκες φανατισμού και πόλωσης που δημιουργεί η τακτική και συμπεριφορά του.


Τον αφήνομε στη αυστηρή κρίση των συνδημοτών μας, οι οποίοι, ποτέ στο παρελθόν, δεν θυμούνται παρόμοια περιστατικά με αυτό που καταγγέλλουμε σήμερα.

 

Η δίκαιη κρίση όλων μας απέχει χρονικά μόλις λίγες ημέρες.