Αρχική Νέα Τοπικά Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών Ομηρούπολης

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών Ομηρούπολης

7

Μπορεί ο συμπαθής δήμαρχος Αμανής και υποψήφιος δήμαρχος Ομηρούπολης κ. Μαλαφής, να ανακάλυψε πρόσφατα πού πέφτει το δημαρχείο μας και γενικά τα τοπικά μας διαμερίσματα, αφού γι αλλού προοριζότανε κι αλλού κατέληξε, ωστόσο δεν υπολείπεται καθόλου σε μεθόδους που θυμίζουν το γνωστό σε όλους μας Μπερλουσκόνι.
Κατά την επίσκεψη της παράταξής μας στη Λαγκάδα, γίναμε δέκτες δεκάδων παραπόνων συμπολιτών μας , οι οποίοι κατά την περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου κ. Μαλαφή φωτογραφίζονταν δίκην μοντέλων, χωρίς να ρωτηθούν, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν (;)  επικοινωνιακά από τον υποψήφιο δήμαρχο.
Αντιλαμβανόμαστε ότι η πενία πολιτικού λόγου και θέσεων, τέχνας κατεργάζεται, αλλά δεν μπορεί να διολισθαίνουμε σε «Ρετρό» τρόπους διεκδίκησης της ψήφου των δημοτών μας, που εκτός των άλλων έχουν και αυξανόμενη κλίμακα όπως ρουσφέτια, ταξίματα, πιέσεις κλπ. με χρήση μάλιστα και υγειονομικών επιτροπών στις οποίες σύμφωνα με πληροφορίες μετέχει ο συγκεκριμένος υποψήφιος. Γνωρίζοντας την ευθιξία του, αν αληθεύει το τελευταίο, αναμένουμε την παραίτησή του ως δείγμα πολιτικού πολιτισμού.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν ο κύριος Μαλαφής και η παράταξή του, ενδιαφέρονται να προσφέρουν στον τόπο, πρέπει να καταθέσουν τις προτάσεις τους , τις θέσεις τους, το πρόγραμμά τους, αντί των επικοινωνιακών τρυκ και των παλαιοκομματικών ρουσφετολογικών μεθόδων, ώστε να πείσουν με τον πολιτικό τους λόγο, που μέχρι στιγμής είναι ανύπαρκτος, όπως ανύπαρκτο είναι και το έργο τους στην Αμανή.