Αρχική Νέα Τοπικά Απάντηση κ.Χρυσούλη-Χούλη Μαρίας προς τον Δήμαρχο Ομηρούπολης

Απάντηση κ.Χρυσούλη-Χούλη Μαρίας προς τον Δήμαρχο Ομηρούπολης

22

Τον τελευταίο καιρό ο κύριος Παπαληός έχοντας χάσει την ψυχραιμία του έχει αρχίσει να ρίχνει λάσπη σε ανθρώπους που αναγνωρίζοντας την απραξία του και την αδιαφορία του για το Δήμο Ομηρούπολης έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι δε θα τον τιμήσουν με τη ψήφο τους.

Αφού λοιπόν τελείωσε με το θέμα ενός αξιοπρεπέστατου και γνωστού για την προσφορά του υπαλλήλου της Προμηθευτικής, αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί μου επινοώντας διάφορα ψευδή και ανυπόστατα σενάρια. Εμπλέκει δε σε αυτά και μέλη της οικογενείας μου πιστεύοντας ότι είναι ένας τρόπος να κερδίσει ψήφους, αφενός μειώνοντας το κύρος και την αξιοπρέπειά μας και αφετέρου σπέρνοντας ζιζάνια ανάμεσα σε ανθρώπους που στηρίζουν ο καθένας με τον τρόπο του την παράταξη των «Πολιτών Ομηρούπολης».

 

Δε γνωρίζει ότι καθένας από εμάς κρίνεται από τον κόσμο με βάση την προσφορά και το έργο του και όχι με την ποσότητα της λάσπης που μπορεί να εκτοξεύσει. Προσωπικά έχω να επιδείξω δεκαοχτώ χρόνια ευσυνείδητης επαγγελματικής καριέρας στο χώρο της φυσικοθεραπείας και τρία χρόνια κοινωνικής προσφοράς στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» με πλήρη συνέπεια. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να χαίρω της πλήρους εκτίμησης των συμπολιτών και ειδικά των συνδημοτών μου. Αυτό πιστεύω ότι τον πανικοβάλλει ιδιαίτερα μιας και τυγχάνω υποψήφια δημοτική σύμβουλος μαζί με μια ομάδα εξαίρετων συνυποψηφίων στην παράταξη των «Πολιτών Ομηρούπολης». Επικεφαλής αυτής της κίνησης είναι ένας κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένος άνθρωπος , ο κύριος Κώστας Μούνδρος,  του οποίου την πρόταση για συμμετοχή μου στην παράταξη αποδέχτηκα με ιδιαίτερη τιμή και χαρά.

 

Όσο για τα μέλη της οικογενείας μου που εμπλέκει στο φανταστικό του σενάριο είναι άτομα που ουδέποτε έχουν προσβάλλει συμπολίτη μας και φυσικά ποτέ δεν απαίτησαν από τον κύριο Παπαληό κάτι τόσο ανήθικο.
Επομένως έχω να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με τις λασπολογίες του και τις συκοφαντικές του δυσφημήσεις.
Και κάτι ακόμα:

Οι εκλογικές μάχες κύριε Παπαληέ δεν κερδίζονται με λάσπη, συκοφαντία και φτηνά παραπολιτικά παιχνίδια. Κερδίζονται με προσωπικό αγώνα και παρουσίαση έργου ουσιαστικού και όχι σε χαρτιά και μεγαλοπρεπή φυλλάδια απολογισμού έργου.

 

Μαρία Χρυσούλη- Χούλη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

με την παράταξη «Πολίτες Ομηρούπολης»