Αρχική Νέα Τοπικά Ο Δήμαρχος Οινουσσών κ.Αγγελάκος συναντήθηκε με Εγνουσσιώτες της Αττικής

Ο Δήμαρχος Οινουσσών κ.Αγγελάκος συναντήθηκε με Εγνουσσιώτες της Αττικής

51

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του συνδυασμού του δημάρχου Οινουσσών κ. Αγγελάκου ο δήμαρχος στα πλαίσια προεκλογικής του εκστρατείας πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Αθήνα. Είναι γνωστό ότι λόγω του εκλογικού νόμου που επιτρέπει να ψηφίζουν ετεροδημότες, ειδικά στις Οινούσσες, δήμαρχο εκλέγουν οι πρώην κάτοικοι Οινουσσών και όχι οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού που αποτελούν μειοψηφία του εκλογικού σώματος.

 

Στο Δελτίο Τύπου ο συνδυασμός του κ. Αγγελάκου αναφέρει:

“Με εκατοντάδες Εγνουσσιώτες της Αττικής βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Ευάγγελος Ηλ. Αγγελάκος μιλώντας σε συγκέντρωση, που διοργάνωσε ο Συνδυασμός «Ανανέωση-Νέα Πορεία» στο ξενοδοχείο METROPOLITAN (Χανδρή).


Ο κ. Αγγελάκος αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα υποδομής, που υλοποιήθηκαν στο ακριτικό νησί μας κατά την τελευταία τετραετία κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο έργο της Αφαλάτωσης, που παρέχει 600 κ.μ. πόσιμου ύδατος ημερησίως, στο έργο της ανακατασκευής του Οικοτροφείου, που έχει δυνατότητα φιλοξενίας 60 μαθητών, στο λιμάνι και στις μαρίνες, στην έγκριση και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του έργου των Δικτύων Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Βιολογικού Καθαρισμού προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ και άλλα έργα.


Ο Δήμαρχος Οινουσσών αναφέρθηκε επίσης στους υψηλούς στόχους του προγράμματος της επόμενης τετραετίας και ζήτησε τη συμπαράσταση και συμπαράταξη της οινουσσιακής παροικίας της Αττικής για τη νίκη της παράταξής του και την επιτυχία του προγράμματός του, που εγγυάται το ευοίωνο μέλλον της Εγνούσσας.


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν περισσότεροι από 300 συμπολίτες του Λεκανοπεδίου, που εξέφρασαν τη στήριξη και την ικανοποίησή τους για το μεγάλο έργο, που επιτελέστηκε και τη βεβαιότητά τους ότι η «Ανανέωση-Νέα Πορεία» θα κερδίσει άνετα μία ακόμη τετραετία για να ολοκληρωθεί το κορυφαίο έργο, που επιτελείται στο ακριτικό νησί.”