Αρχική Νέα Τοπικά Συναντήσεις του Δημάρχου Οινουσσών με τοπικούς παράγοντες του νησιού

Συναντήσεις του Δημάρχου Οινουσσών με τοπικούς παράγοντες του νησιού

20

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του συνδυασμού του δημάρχου Οινουσσών κ. Αγγελάκου, ο δήμαρχος συναντιέται με τοπικούς παράγοντες προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματά τους.

Στο Δελτίο Τύπου ο συνδυασμός του κ. Αγγελάκου αναφέρει:

“Εντατικό πρόγραμμα συναντήσεων έχει την τρέχουσα εβδομάδα ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Ευάγγελος Αγγελάκος. Με αφορμή την παρουσίαση του αναπτυξιακού και κοινωνικού προγράμματος του Συνδυασμού του «Ανανέωση-Νέα Πορεία» συναντάται καθημερινά με τους συμπολίτες του, ενώ εχθές το απόγευμα στις 7 μ.μ. είχε προσκαλέσει όλους τους μικροεπιχειρηματίες των Οινουσσών, καταστηματάρχες, ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, επιτηδευματίες και άλλους με στόχο να του θέσουν ως κλάδος τις προτάσεις τους για τον εμπλουτισμό του προγράμματος του συνδυασμού.


Ο κ. Αγγελάκος τόνισε στους καταστηματάρχες ότι χρειάζεται τη συνεργασία τους για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στο νησί, την πύκνωση των γκρουπ, που καταφθάνουν στη Χίο και επιθυμούν να ταξιδεύσουν στις Οινούσσες, την καλύτερη υποδοχή κι εξυπηρέτηση των επισκεπτών και παραθεριστών και τη συνδρομή τους στην άριστη προβολή του νησιού μέσω της εικόνας των καταστημάτων τους και των υπηρεσιών, που θα παρέχουν.


Σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Οινουσσών θα συζητήσει τα τρέχοντα προβλήματα των εμπλεκόμενων με τις οικοδομικές επιχειρήσεις , εργολάβων, εργαζομένων, τεχνίτων και θα τους αναπτύξει τις προτάσεις του για την αύξηση της οικοδομικής δραστηριότητας, με παράλληλα τη σημασία, που δίνει στο σεβασμό του παραδοσιακού χαρακτήρα του οικισμού και της φυσιογνωμίας του.”