Αρχική Νέα Τοπικά Περιοδείες της Κίνησης Ενεργών Πολιτών

Περιοδείες της Κίνησης Ενεργών Πολιτών

6

Με δελτίο τύπου η Κίνηση Ενεργών Πολιτών ανακοινώνει για τις μέχρι τώρα επισκέψεις της καθώς επίσης και για όσες ακολουθήσουν στις γειτονιές του Δήμου Χίου. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

 

“Από την  Τετάρτη 27/9 έχουν  ξεκινήσει οι περιοδείες του υποψήφιου Δημάρχου Χίου Γ.Σ.ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Κίνησης Ενεργών Πολιτών  στις συνοικίες του Δήμου Χίου .

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί επισκέψεις στις συνοικίες Φάρκαινα , Βαρβάσι , Ευρετή, Στρατώνες , Φυλακές, Αγ. Αικατερίνη , Γιαλούρικα, Φραγκομαχαλά.
 Αυτό που διαπιστώνεται στις επαφές και τις συζητήσεις με τους κατοίκους των περιοχών είναι η αναγνώριση της παρουσίας , της δράσης και της αξιοπιστίας των προτάσεων της ΚΕΠ.

Ιδιαίτερα εκτιμάται η θετική παρουσία της ΚΕΠ στο Δημοτικό Συμβούλιο και γενική είναι η βεβαιότητα ότι και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο η παρουσία της ΚΕΠ θα είναι ενισχυμένη. Ιδιαίτερα θετική απήχηση  έχει το ψηφοδέλτιο της ΚΕΠ που  συνδυάζει την ανανέωση προσώπων με τη συνέχεια με τη συνέχεια και την εμπειρία.

Χθές Τετάρτη 4/10 ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γ.ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  περιόδευσαν στις συνοικίες Φόρος, Νοσοκομείο, Λειβάδια.


Σήμερα Πέμπτη 5/10 θα βρίσκονται  στο   Κάστρο και Καπέλλα.


Την Παρασκευή 6/10 στην Ευαγγελίστρια.


Το Σάββατο πρωί στις 11 π.μ θα  γίνει περιοδεία στα καταστήματα της αγοράς.


Την Κυριακή στις 11 π.μ περιοδεία στις συνοικίες Αγ. Ιωάννη Θεολόγο, Λίμνη.