Αρχική Νέα Τοπικά Aegean Airlines: Προσφορές σε 100.000 ηλεκτρονικά εισιτήρια

Aegean Airlines: Προσφορές σε 100.000 ηλεκτρονικά εισιτήρια

5

Με την ευκαιρία της επέκτασης του δικτύου της, με την έναρξη καθημερινών πτήσεων προς Βουκουρέστι και προς Κάϊρο και επιβραβεύοντας τους επιβάτες που αγοράζουν το εισιτήριό τους αρκετό διάστημα πριν από την πτήση και κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, η AEGEAN προσφέρει 100.000 εισιτήρια από €19  για το εσωτερικό και από €39  για το εξωτερικό.


Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τέλος Νοεμβρίου του 2006 ενώ το ταξείδι μπορεί να  πραγματοποιηθεί έως 31/3/2007.


Η τιμή αφορά απλή μετάβαση, προϋποθέτει αγορά εισιτηρίου σημαντικό διάστημα πριν την πτήση και υπόκειται σε περιορισμούς. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο επίναυλος καυσίμων. Φόροι και λοιπές χρεώσεις δεν συμπεριλαμβάνονται. Οι προσφερόμενες τιμές των €19 για το εσωτερικό και €39 για το εξωτερικό, μετά την προσθήκη φόρων και τελών, διαμορφώνονται κατ’ ελάχιστον στα €34 και €54 στα αντίστοιχα.


Εφόσον η αγορά γίνει μέσω τηλεφωνικού κέντρου ή των γραφείων της εταιρίας υπάρχει επιβάρυνση €6 ανά εισιτήριο εσωτερικού €15 ανά εισιτήριο εξωτερικού. Μέσω του www.aegeanair.com δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Τα ως άνω εισιτήρια προσφέρονται και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

 

Απλή μετάβαση € 19(συμπεριλαμβάνεται επίναυλος καυσίμων € 13).

Από Αθήνα προς/από: Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Κω, Μυτιλήνη, Χίο, Αλεξανδρούπολη, Μύκονο, Σαντορίνη, Ιωάννινα, Καβάλα, Κέρκυρα και Σάμο.

 

Απλή μετάβαση € 39(συμπεριλαμβάνεται επίναυλος καυσίμων € 21).

Από Αθήνα προς/από: Ρώμη, Μιλάνο, Μόναχο, Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Στουτγάρδη, Λάρνακα, Βουκουρέστι, Κάϊρο.

 

Κρατήσεις και έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων  (e-ticket) μέσω  του www.aegeanair.com, του 801 11 20000, του 210 6261000   ή μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων .  

Οι επιβάτες όλων των πτήσεων που ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευή μπορούν να κάνουν check-in και να τυπώσουν την κάρτα επιβίβασης από τον υπολογιστή τους μέσω της ιστοσελίδας της AEGEAN. Με τον τρόπο αυτό έχουν την δυνατότητα να παρουσιαστούν απ’ ευθείας στην πύλη επιβίβασης 30 λεπτά πριν την αναχώρηση της πτήσης, αποφεύγοντας χρονοβόρες διαδικασίες. H υπηρεσία αυτή ενεργοποιείται 48 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης.

Η AEGEAN AIRLINES προσφέρει 120 τακτικές πτήσεις την ημέρα σε 15 προορισμούς στην Ελλάδα και 9 στο εξωτερικό (Γερμανία, Ιταλία, Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αίγυπτος).  Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος η AEGEAN προσθέτει δύο νέους προορισμούς εξωτερικού στο δίκτυό της. Συγκεκριμένα από 29 Οκτωβρίου θα συνδέει την Αθήνα με το Βουκουρέστι με μία καθημερινή πτήση ενώ από 1η Δεκεμβρίου 2006 θα συνδέει καθημερινά την Αθήνα με το Κάϊρο. Υπενθυμίζεται ότι είναι περιφερειακός συνεργάτης της LUFTHANSA και προσφέρει στους επιβάτες της πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της LUFTHANSA. Παράλληλα  η συνεργασία της αυτή προσφέρει και νέα πλεονεκτήματα στους επιβάτες που ήδη μπορούν μεταξύ άλλων να συγκεντρώνουν αλλά και να χρησιμοποιούν μίλια στο παγκόσμιο δίκτυο της Lufthansa.


Υπενθυμίζεται ότι η AEGEAN έχει προβεί σε αγορά και μίσθωση 14 αεροσκαφών Airbus A320 ενώ διατηρεί την προοπτική παραγγελίας επιπλέον 9 αεροσκαφών Α320. Η παράδοση των αεροσκαφών θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2007 και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2009.