Αρχική Νέα Τοπικά Συνεχίζονται οι συναντήσεις και οι επαφές του Δημάρχου Οινουσσών

Συνεχίζονται οι συναντήσεις και οι επαφές του Δημάρχου Οινουσσών

7

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του συνδυασμού του δημάρχου Οινουσσών κ. Αγγελάκου, ο δήμαρχος συνεχίζει τις επαφές με τους κατοίκους προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματά τους.

Στο Δελτίο Τύπου ο συνδυασμός του κ. Αγγελάκου αναφέρει:


Με τους εργολάβους κι εργαζόμενους στις οικοδομές είχε μια χρήσιμη κι εποικοδομητική συνάντηση ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Ευάγγελος Αγγελάκος και ο Συνδυασμός του «Ανανέωση-Νέα Πορεία» το απόγευμα της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου.
Οι γνωρίζοντες καλά τα προβλήματα της οικοδομικής δραστηριότητας, η οποία στις Οινούσσες είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην τελευταία τετραετία έκαναν μια ειλικρινή και μεστή συζήτηση με τον κ. Αγγελάκο και τους συνεργάτες του κι τέθηκαν με απόλυτη σαφήνεια και διάθεση διαλόγου όλα τα θέματα «επί τάπητος».
Ο Δήμαρχος Οινουσσών ζήτησε από τους εργολάβους και οικοδόμους να συσπειρωθούν για ν’ αντιμετωπίσουν τους μεγάλους του κλάδου και δήλωσε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων του και μέσα στα περιθώρια, που επιτρέπουν οι αρμοδιότητές του θα ασκήσει πιέσεις προς κάθε κατεύθυνση για να ενισχυθεί αποφασιστικά ο κλάδος και κυρίως να στηριχθεί το ντόπιο ανθρώπινο δυναμικό.
Τονίστηκε δε και πάλι ότι το μεγάλο έργο της Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Βιολογικού Καθαρισμού θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας επί μακρό διάστημα, όπως και τα υπόλοιπα σημαντικά έργα, που ξεκινάνε το 2007 στο νησί, όπως το Νηπιαγωγείο, το κρηπίδωμα στο Λιμάνι κλπ.


Το Σάββατο το απόγευμα ο Δήμαρχος Οινουσσών και ο συνδυασμός «Ανανέωση-Νέα πορεία» θα έχει μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τους οικονομικούς μετανάστες, που κατοικούν κι εργάζονται στο νησί, προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. Στις Οινούσσες υπάρχουν περίπου 45 οικονομικοί μετανάστες, οι οποίοι απασχολούνται κυρίως στις οικοδομικές δραστηριότητες.


Την Κυριακή το απόγευμα ο Δήμαρχος κ. Αγγελάκος και ο συνδυασμός του θα έχουν μια ακόμη ενδιαφέρουσα συνάντηση με τα στελέχη του Πνευματικού Κέντρου Οινουσσών «Γεώργιος Χρ. Λεμός» και όλους τους κατοίκους, που ενδιαφέρονται, συμμετέχουν και δραστηριοποι-ούνται σε πολιτιστικές και μορφωτικές δραστηριότητες. Ο Δήμαρχος θα επισημάνει ότι ο Δήμος και η τοπική κοινωνία πρέπει να αγκαλιάσουν τον πολιτισμό και την τέχνη και θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο προσεχές διάστημα για την αναβάθμιση αυτού του τομέα κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες. Παράλληλα θα παρουσιάσει και θα συζητήσει τις προτάσεις και θέσεις του Συνδυασμού του για την πολιτισμό.”