Αρχική Νέα Τοπικά Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ για τους ετεροδημότες της Αττικής

Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ για τους ετεροδημότες της Αττικής

8

Σύμφωνα με δελτίο τύπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου το απόγευμα, συγκέντρωση της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ για τους ετεροδημότες της Αττικής. Πιο συγκεκριμένα:


“Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου το απόγευμα, συγκέντρωση της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ για τους ετεροδημότες της Αττικής.

Μεταξύ εκατοντάδων άλλων συμπατριωτών μας, παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΟΣΑ Μιχάλης Γλύκας, ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος για την υπερνομαρχία Αθηνών Πειραιώς με το ψηφοδέλτιο «Ενεργοί Πολίτες» του Γιάννη Πανούση, Νίκος Φωτεινός και ο υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος για το Δήμο Αθηναίων με το ψηφοδέλτιο «Αθήνα, πόλη της ζωής μας» του Νικήτα Κακλαμάνη, Κώστας Χαλιορής.
Στην κατάμεστη, από Χιώτες της Αθήνας, αίθουσα του ξενοδοχείου «Ηλέκτρα Παλλάς» στην Πλάκα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Γιάννης Χαλλιορής, αναφέρθηκε στους αναλλοίωτους δεσμούς των Χίων της Αττικής με τη γενέτειρά τους, καθώς και στα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την πόλη μας.
Ας σημειωθεί ότι ιδιαίτερα δυναμική ήταν η παρουσία των ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών που διαπρέπουν στην Αθήνα.
Οι Χιώτες και οι Χιώτισσες της Αττικής, πραγματικά, με ενθουσιασμό, έδωσαν ραντεβού στη Χίο για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, προκειμένου ο τόπος να γυρίσει σελίδα!”