Αρχική Νέα Τοπικά Αγωνιστική Πρωτοβουλία: καταγγελία για προεκλογικά ρουσφέτια

Αγωνιστική Πρωτοβουλία: καταγγελία για προεκλογικά ρουσφέτια

5


Την παρακάτω πολύ σοβαρή καταγγελία κάνει η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης, η παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Μάρκου Σκούφαλου:

 

Όσο πλησιάζουν οι τελευταίες μέρες των εκλογών, οξύνεται και το φαινόμενο των τηλεφώνων από τις αντίπαλες παρατάξεις του γνωστού κατεστημένου πολιτικού φάσματος, προς γνωστούς και άγνωστους, προκειμένου να υφαρπάξουν τις ψήφους του κόσμου με ταξίματα, ρουσφέτια, εκβιασμούς.
      Δεν είναι τυχαίο ότι στη Λαγκάδα μια θέση οδηγού ασθενοφόρου την έχουν τάξει σε τρεις διαφορετικούς ανθρώπους.
      Το ζήτημα όμως αρχίζει να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις , όταν σ’ αυτό το γαϊτανάκι των έμμεσων ή άμεσων πιέσεων, μπαίνουν και εκπαιδευτικά στελέχη στο δήμο Ομηρούπολης, που ενώ δεν έχουν το θάρρος να εκτεθούν με την υποψηφιότητά τους ώστε να εισπράξουν και το αντίτιμο του κύρους τους, κρυμμένοι όπως πάντα στην ασφάλεια της θέσης τους, ενοχλούν τους δημότες μας, ιδιαίτερα του γονείς των μαθητών τους.
       Συγκεκριμένα εκπαιδευτικό στέλεχος επιδίδεται σ΄ αυτόν τον απρεπή , αν όχι ανέντιμο τρόπο αλίευσης ψήφων «θυμίζοντάς» στους γονείς, να ψηφίσουν την παράταξη των «Πολιτών Ομηρούπολης» του κ. Μούνδρου.
      Τον προειδοποιούμε: Στην επόμενη καταγγελία που θα αφορά το πρόσωπό του θα δημοσιοποιηθεί το όνομά του, ώστε ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
      Τσίρκο την πολιτική ζωή του τόπου δε θα την κάνουν οι απόντες από τους κοινωνικούς αγώνες του δήμου μας, οι «έντιμοι» άνθρωποι της καρεκλοθηρίας και του παρασκηνίου.
      Υπάρχει η Αγωνιστική Πρωτοβουλία δημοτών Ομηρούπολης και να είναι σίγουροι ότι θα προστατέψει τους δημότες μας και ΤΩΡΑ και ως δημοτική αρχή.