Αρχική Νέα Τοπικά Περιοδεία Υποψήφιου Δημάρχου Καμποχώρων στον Άγιο Γεώργιο Συκούση & στο Δαφνώνα

Περιοδεία Υποψήφιου Δημάρχου Καμποχώρων στον Άγιο Γεώργιο Συκούση & στο Δαφνώνα

16

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Καμποχώρων και ο συνδυασμός του, επισκέφτηκαν τον Άγιο Γεώργιο Συκούσης και το Δαφνώνα. Πιο συγκεκριμένα:

 

“Ανοιχτές πόρτες αλλά και αγκαλιές βρίσκει καθημερινά στις επισκέψεις του στα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Καμποχώρων ο σημερινός Δήμαρχος και υποψήφιος με την Δημοκρατική Ενωση Καμποχώρων κος Μανώλης Κράκαρης. Μαζί με τα μέλη του συνδυασμού του, επισκέφτηκαν τον Άγιο Γεώργιο Συκούση και τον Δαφνώνα, και στην κουβέντα τους με τους πολίτες διαπίστωσαν ότι  όλοι τους γνωρίζουν πολύ καλά, τις προσπάθειες της προηγούμενης τετραετίας, για το τεράστιο έργο που έγινε στα Καμπόχωρα ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα της περιοχής.


Τα μέλη του συνδυασμού μοιράζουν το φυλλάδιο που  ενημερώνει με σαφήνεια, το έργο που επιτελέστηκε τα προηγούμενα χρόνια, στους τομείς της Υγείας- Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού, της προστασίας του Περιβάλλοντος, του Αθλητισμού και του Τουρισμού. Αναλύεται το μεγάλο έργο της αποχέτευσης και της ύδρευσης και τα έργα που έγιναν για την βελτίωση των υφισταμένων δρόμων και την διάνοιξη των νέων. Ενημερώνει για το όραμα της ανάπτυξης του Δήμου στην τετραετία 2007-2010.

Πλαισιωμένος πάντα από τους υποψηφίους συμβούλους του, αναφέρεται στις θέσεις του συνδυασμού , τις διεκδικήσεις που γίνονται  να βρεθούν πόροι   για την υλοποίηση του προγράμματος, και να γίνει το όραμα πραγματικότητα. Τους καλεί να υπερψηφίσουν την Δημοκρατική Ένωση Καμποχώρων για να γίνουν ακόμα περισσότερα. Τους καλεί να δώσουν μαζί την μάχη ενάντια στα προβλήματα του τόπου  με κοινό στόχο την επίλυσή τους. Να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια, και θα δώσει νέα πνοή στα Καμπόχωρα.

Η εγκάρδια υποδοχή που επιφυλάσσουν οι κάτοικοι των Καμποχώρων, δίνει την αισιοδοξία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου που και πάλι ο Δήμος Καμποχώρων θα έχει τον Δήμαρχο που του αξίζει, τον Μανώλη Κράκαρη.”