Αρχική Νέα Τοπικά Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Δημ. Ομηρούπολης στην Αθήνα

Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Δημ. Ομηρούπολης στην Αθήνα

16

Με δελτίο τύπου η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης αναφέρει:

 

“Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών τους με τους δημότες του Δήμου Ομηρούπολης, η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Δημ. Ομηρούπολης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μάρκο Σκούφαλο βρέθηκε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2006 στην Αθήνα για συνάντηση με τους δημότες Ομηρούπολης που ζουν στην πρωτεύουσα.


Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί σε συνεννόηση και με τους άλλους υποψήφιους δημάρχους. Έτσι, όλες οι παρατάξεις που διεκδικούν το Δήμο Ομηρούπολης στις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου – πλην της παράταξης του κ. Μούνδρου – οργάνωσαν από κοινού τη συνάντηση με τους δημότες Ομηρούπολης που ζουν στην Αθήνα, για να τους δώσουν την απαραίτητη και σφαιρική ενημέρωση, αναφορικά με τις αρχές, τις θέσεις και τις προτάσεις τους.


Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Δημ. Ομηρούπολης και ο υποψήφιος δήμαρχος Μάρκος Σκούφαλος, μοίρασαν το πρόγραμμά τους στους περισσότερους από πενήντα παρευρισκόμενους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Σμύρνης. Ο κ. Σκούφαλος ανέλυσε τις θέσεις της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών Δημ. Ομηρούπολης για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου, αλλά και τις προτάσεις τους για το ρόλο και το σκοπό ενός Δήμου με κοινωνικό πρόσωπο, ενός Δήμου που σχεδιάζει με άξονα τον πολίτη και τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζει, αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια.


Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν πολλοί Βρονταδούσοι της Αθήνας, αλλά και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Βρονταδουσίων Αττικής. Όλοι οι παρευρισκόμενοι εκτίμησαν το γεγονός ότι οι τρεις από τους τέσσερις υποψήφιους ήλθαν από κοινού να τους ενημερώσουν, ώστε να μπορέσουν να σχηματίσουν μια συνολική εικόνα πριν τις εκλογές της 15ης Οκτωβρίου.”