Αρχική Νέα Τοπικά Ευάγγελος Αγγελάκος:ΕΓΝΟΥΣΣΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ευάγγελος Αγγελάκος:ΕΓΝΟΥΣΣΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

7

Σύμφωνα με δελτίο τύπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Οινουσσών συναντήθηκε με οικονομικούς μετανάστε ςτης Αιγνούσσας.Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

 

“Με τους οικονομικούς μετανάστες, που ζουν και εργάζονται στις Οινούσσες, συναντήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Οινουσσών και επικεφαλής του συνδυασμού “Ανανέωση-Νέα Πορεία” κ. Ευάγγελος Αγγελάκος. Η συνάντηση έγινε μέσα σε φιλικό κλίμα και συμμετείχαν πολλοί μετανάστες, οι οποίοι μάλιστα ζουν με τις οικογένειές τους πολλά χρόνια στο νησί.
Ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του άκουσαν τα θέματα, που τους απασχολούν και δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν προς την κεντρική εξουσία τις προτάσεις και τα αιτήματά τους και ν’ αναζητήσουν από κοινού την εξεύρεση λύσεων. Από την πλευρά τους οι αλλοδαποί και οι οικογένειές τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το επίπεδο των υπηρεσιών, που τους παρέχει ο Δήμος και το Κ.Ε.Π. στην συγκέντρωση και έκδοση των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την ανανέωση των αδειών τους και τις εν γένει σχέσεις τους με το κράτος. Επίσης τόνισαν για άλλη μια φορά ότι το επίπεδο της εκπαίδευσης, που παρέχεται στα παιδιά τους είναι ιδιαίτερα υψηλό και οι υποτροφίες βοηθούν τους νέους ν’ ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η σύγχρονη κοινωνία, ακόμη κι αυτή ενός μικρού νησιού , οφείλει να είναι ανοικτή σ’ όλα τα μέλη της, που αποτελούν παραγωγική δύναμη εντός των ορίων της και συνθέτουν τον κοινωνικό ιστό της.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας “Πανοινούσσιος” καπ. Νικόλα Σαμωνά και δείπνησαν στο κέντρο “Πατερόνησο”, όπου και συζήτησαν για τα προβλήματα της ομάδας.
Την Κυριακή το βράδυ ο Δήμαρχος έχει απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους νέους του νησιού και στους φίλους της τέχνης και του πολιτισμού για να συζητήσει μαζί τους για το πρόγραμμα του συνδυασμού του και τις προτάσεις του για τον πολιτισμό.”