Αρχική Νέα Τοπικά Ι.Μπουρνιά: «Ο κ. Λαμπρινούδης στο νομό των …θαυμάτων!»

Ι.Μπουρνιά: «Ο κ. Λαμπρινούδης στο νομό των …θαυμάτων!»

7

Σε δελτίο τύπου η Υποψήφια Νομάρχης Χίου κ.Ισαβέλλα Μπουρνιά αναφέρει:

“Ο κύριος Λαμπρινούδης δεν έχει καμία συναίσθηση της πραγματικότητας την οποία βιώνουμε όλοι όσοι ζούμε στο νομό Χίου. Προφανώς δε γνωρίζει ότι ακόμη το νερό που έχουμε στις βρύσες μας είναι ακατάλληλο, με τον υδράργυρο να ανεβοκατεβαίνει χωρίς η νομαρχιακή αρχή να προβαίνει σε υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών. Προφανώς αγνοεί ότι η ανεργία, η αναξιοκρατία και η τακτική της συναλλαγής απογοητεύουν τους νέους μας και τους ωθούν να εγκαταλείπουν το νησί μας.

Περιχαρακωμένος στην εικονική πραγματικότητα την οποία μέσα από υπερβολές και ακριβές διαφημιστικές εκστρατείες έχει δημιουργήσει, συνεχίζει την τακτική της παραπληροφόρησης, η οποία αποτελεί τη μόνη τέχνη που γνωρίζει πράγματι πολύ καλά. Και αυτήν άλλωστε επιστράτευσε και στην τελευταία τηλεοπτική αντιπαράθεση των υποψηφίων που διεκδικούν τη νομαρχία της Χίου.


Ο κ. Λαμπρινούδης προσπάθησε να μας πείσει ότι κανένα έργο δεν βρισκόταν σε εξέλιξη όταν ανέλαβε τη διοίκηση του νομού. Και ότι τα έργα που σήμερα με κυβερνητική βούληση χρηματοδοτούνται αποτελούν προϊόν δικής του προσπάθειας.


Ας πάψει πια να κοροϊδεύει τους πολίτες της Χίου ο κ. Λαμπρινούδης. Τα μικροεργάκια που με απευθείας αναθέσεις χρηματοδότησε ανά το νομό, μετά από κατατμήσεις έργων, δηλαδή από το κομμάτιασμα των μεγάλων έργων σε πολλά μικρά, προκειμένου να τα δώσει με αδιαφανείς διαδικασίες σε γνωστούς και φίλους του, παραγκωνίζοντας το δημόσιο συμφέρον και λειτουργώντας μικροκομματικά, ως κοινοτάρχης της δεκαετίας του ΄50, αυτά συνθέτουν το σκηνικό ενός νομού των θαυμάτων. Έτσι, στη Χίο του 21ου αιώνα, ο μακρόπνοος σχεδιασμός της προηγούμενης νομαρχιακής Αρχής, που εξασφάλιζε τα εχέγγυα για μία Χίο – νησί πρότυπο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, κατεδαφίστηκε προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλοι και οι γνωστοί του κ. Λαμπρινούδη.


Και με περίσσιο θράσος, μετά από τέσσερα χρόνια αδιαφάνειας και εξυπηρετήσεων, ζητάει ξανά την ψήφο των πολιτών της Χίου. Όταν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε πριν τέσσερα χρόνια εξακολουθούν να μας ταλανίζουν.


Φτάνει πια η κοροϊδία. Η Χίος δεν έχει περιθώρια για μια ακόμη χαμένη τετραετία. Οφείλουμε στη Χίο τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, και θα τη φέρουμε τώρα. Με Νομάρχη την Ισαβέλλα Μπουρνιά.”