Αρχική Νέα Τοπικά Γνωρίστε το άθλημα του Μπριτζ!

Γνωρίστε το άθλημα του Μπριτζ!

29

Σύμφωνα με δελτίο τύπου ξεκινάνε τα μαθήματα Μπρίτζ. Πιο συγκεκριμένα:

 

“Μάθετε Μπριτζ…
    Ξεκινάνε  και φέτος τα μαθήματα σε όλη τη χώρα. Η αφετηρία έχει οριστεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ για το τέλος του Οκτωβρίου.
   Τα μαθήματα διεξάγονται ταυτόχρονα σε 31 Ομίλους σε όλη την Ελλάδα από έμπειρους καθηγητές της ΕΟΜ. Η σειρά μαθημάτων περιλαμβάνει 12 μαθήματα. Σε κάθε μάθημα εκτός από την θεωρία γίνεται και πρακτική εξάσκηση. Έτσι παίζετε από την πρώτη στιγμή με τους συμμαθητές σας και αισθάνεστε τις πρώτες συγκινήσεις του παιχνιδιού. Κάθε τμήμα αποτελείται από 20-25 άτομα.
    Για την Χίο και τον Αθλητικό Όμιλό μας η έναρξη του πρώτου κύκλου θα γίνει το απόγευμα της 21ης  Οκτωβρίου στις 18:00 ,  στην φιλόξενη αίθουσα του Κυλικείου του Α΄ ορόφου του Ξενοδοχείου Διάνα, Ελευθερίου Βενιζέλου 92 . Ελάτε να μας γνωρίσετε  από κοντά , να πάρετε μια πρώτη γεύση και ίσως να ενταχθείτε και εσείς στο Αθλητικό μας δυναμικό και σε μερικούς μήνες να εκπροσωπείτε το νησί μας σε Τουρνουά σε όλη την Ελλάδα.   
   Τηλεφωνήστε λοιπόν στον Χιώτικο Όμιλο Μπριτζ στο τηλέφωνο 6945723387 ή στην ΕΟΜ  στα τηλέφωνα 2107480400 -401- 402 (Ωρες επικοινωνίας για την Ομοσπονδία: 16.00 – 20.00 υπεύθυνη μαθημάτων κα Ρουμελιώτη Γιώτα).”