Αρχική Νέα Τοπικά Ι.Μπουρνιά: «Η θολή τετραετία του κ. Λαμπρινούδη»

Ι.Μπουρνιά: «Η θολή τετραετία του κ. Λαμπρινούδη»

7

Σε δελτίο τύπου ο συνδυασμός Χίος Νέα Εποχή- Νέα Δύναμη και η υποψήφια Νομάρχης Χίου κ.Ι.Μπουρνιά αναφέρουν:

 

“Ο συνδυασμός ΧΙΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, που φιλοδοξεί να φέρει μία ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο νομό Χίου, πιστεύει ότι:
· οι πολίτες της Χίου ενδιαφέρονται να γίνονται έργα ουσίας στο νομό, που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας και όχι έργα εντυπωσιασμού και εγκαίνια άνευ λόγου.
· Οι πολίτες επιθυμούν να δουν έναν ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχεδιασμό για το νομό μας με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον σε αντίθεση με την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος για εξυπηρέτηση ημετέρων και ψηφοθηρία.
· Οι πολίτες επιθυμούν συνθήκες που θα διασφαλίζουν την εργασία τους και θα δημιουργούν νέες θέσεις για ΟΛΟΥΣ, όχι μόνο για τους λίγους, εκλεκτούς φίλους του κ. Λαμπρινούδη και των συνεργατών του.

Οι πολίτες της Χίου λένε “Φτάνει πια!” στην εικονική πραγματικότητα, διότι έχουν πραγματική εικόνα για την αδιαφάνεια, την προώθηση των συμφερόντων των λίγων έναντι των πολλών, τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις και τις συμβάσεις ομηρίας που χαρακτήρισαν την πολιτική της Νομαρχ. Αρχής Λαμπρινούδη.


Ένα τοπίο θολό είναι η διοίκηση Λαμπρινούδη για τη Χίο και τους Χιώτες.


Η απάντηση στη θολή τετραετία που πέρασε ο νομός μας είναι μία: Αξίζουμε περισσότερα. Μας αξίζουν περισσότερη διαφάνεια, περισσότερη αξιοκρατία, περισσότεροι πόροι, περισσότερος σεβασμό στα χρήματα του Χιώτη φορολογούμενου.


Ο συνδυασμός ΧΙΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ με υποψήφια Νομάρχη την Ισαβέλλα Μπουρνιά διαθέτει τα μέσα και τις δυνατότητες για να πετύχουμε όσα μας αξίζουν. Βάζουμε τον πήχη ψηλότερα. Με όραμα και με ολοκληρωμένο ρεαλιστικό πρόγραμμα ανάπτυξης προχωρούμε μπροστά.


Οι εξαρτήσεις, τα μεγάλα συμφέροντα και οι κομματικές λογικές – όλα αυτά τα στοιχεία που θολώνουν το τοπίο της δημόσιας διοίκησης – δεν αφορούν τη Νέα Εποχή. Η ισονομία, το δημόσιο συμφέρον και μία νομαρχιακή αρχή διεκδικητική έναντι των κυβερνήσεων, που θα δουλεύει για ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους πολίτες είναι οι δεσμεύεις μας, η καθαρή υπόσχεσή μας στους πολίτες της Χίου.”