Αρχική Νέα Τοπικά Ι.Μπουρνιά: Προσπάθειες επηρεασμού της βούλησης των ψηφοφόρων από κύκλους της νομ. Αρχής

Ι.Μπουρνιά: Προσπάθειες επηρεασμού της βούλησης των ψηφοφόρων από κύκλους της νομ. Αρχής

7

Σε ανακοίνωση της η υποψήφια νομάρχης χίοου κ.Ισαβέλλα Μπουρνιά αναφέρει:

 

“Προεκλογική εκστρατεία επιστρατεύοντας κάθε μέσο – θεμιτό και αθέμιτο – δεν έχει καμία σημασία – φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να κάνουν ο κ. Λαμπρινούδης και οι συνεργάτες του, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την έλλειψη πολιτικού πολιτισμού, ήθους και σεβασμού στον πολίτη, που τους χαρακτηρίζει.

Καθώς η μέρα των εκλογών πλησιάζει, πολλά γεγονότα και καταγγελίες επιβεβαιώνουν την οργανωμένη και πέρα από κάθε έννοια λογικής, ηθικής και εντιμότητας προσπάθεια να κατευθύνουν το εκλογικό αποτέλεσμα εκεί που επιθυμούν. Χωρίς ενδοιασμούς μετέρχονται όλα τα μέσα, προκειμένου να επηρεάσουν έστω και έναν ψηφοφόρο.


Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, ρουσφετολογικές τακτικές, αλλά και εκβιασμοί,  εξυπηρετήσεις, ακόμη και μοίρασμα ψηφοδελτίων μαζί με μερικά ευρώ (!) είναι κάποια μόνο από τα μέσα που έχουν επιστρατευτεί προκειμένου να επηρεαστεί η βούληση των πολιτών και κατ’ επέκταση το εκλογικό αποτέλεσμα.


Ο Συνδυασμός ΧΙΟΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ, με υποψήφια Νομάρχη την Ισαβέλλα Μπουρνιά, καταγγέλλει τις απαράδεκτες για μια δημοκρατία τακτικές που στοχεύουν στον επηρεασμό του εκλογικού αποτελέσματος με μεθόδους εκβιαστικές. Καλούμε τους πολίτες να πάνε στην κάλπη ανεπηρέαστοι από εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια και “μικροδωράκια”, και να ψηφίσουν αξιολογώντας τις προτάσεις και το όραμα του κάθε συνδυασμού, έχοντας κατά νου μόνο το δημόσιο συμφέρον και το καλό του τόπου μας.”