Αρχική Νέα Τοπικά Επιστολή Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με την Κίνηση Ενεργών Πολιτών κ. Γιάννη Οικονόμου

Επιστολή Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με την Κίνηση Ενεργών Πολιτών κ. Γιάννη Οικονόμου

6

Σε επιστολή του ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος κ.Γ.Οικονόμου αναφέρει:

 

“Δημότη, Δημότισσα,

Η ώρα της επιλογής και της απόφασης Σου..


Η αδιάκοπη  προσπάθεια του ανθρώπου να υπηρετήσει την δημοκρατία τον πολιτισμό ,τους θεσμούς και τον άνθρωπο.


Για άλλη μια φορά γινόμαστε θεατές μιας αγοραίας προεκλογικής περιόδου  με υποτιθέμενους πρωταγωνιστές τους επίδοξους διαχειριστές της εξουσίας .


Ως δια μαγείας και το πιο μικρό δρομάκι με το χαμόσπιτο θα τύχει της επίσκεψης των θηρευτών της ψήφου.


Με κούφιες και ψεύτικες υποσχέσεις ,για την καταπάτηση της αληθινής έκφρασης του πολίτη  που θα υποστεί  καταιγισμό ψυχολογίας ,για μάντρωμα και εκλογίκευση των απαιτήσεων του ,για λίγη έκτακτη εργασία, για λίγο ρουσφέτι , λίγη ελπίδα και λίγη αξιοπρέπεια.


Το αδιέξοδο των χθεσινών αρχών, που έκτισαν μια  κουρασμένη  πόλη τσαλακωμένη και ασθμαίνουσα, που πνίγει πληγώνει τους απλούς καθημερινούς πολίτες της, μια πόλη με την ακριβότερη διαμονή  και τις χειρότερες λαϊκές υπηρεσίες προς τους πολίτες.


Το δίλημμα αυτός η  ο άλλος ας το αφήσομε αυτή την στιγμή στην άκρη, γιατί η συνταγή είναι η ίδια και αδιέξοδη.


Η Ανθρώπινη πόλη δεν μπορεί να αναγεννηθεί ξαφνικά και να γίνει φιλική για όλους παρά μόνο στους ολίγους και εκλεκτούς .


Ούτε η Νέα αντίληψη ανακαλύπτεται ξαφνικά και αλλάζει τα δεδομένα όπως οι μπαταρίες στο ραδιόφωνο ή η κάρτα της φωτογραφικής μηχανής .


Ο χωροχρόνος της  γέννησης τους είναι μια απατηλή υπόσχεση στον συνάνθρωπο,  νωχελική και άχρωμη, κρύβοντας το αληθινό πρόσωπο και τις εφήμερες φιλοδοξίες και επιδιώξεις. H  δημοκρατία οι θεσμοί είναι μια στάση ζωής προς τον ίδιο μας τον εαυτό , ο πολιτικός  χρόνος είναι διαρκής διαδικασία και παρουσία.


Η ΚΕΠ συνεχίζει σε μια νέα διάσταση την προσπάθεια της να μετουσιώσει ένα όραμα για ελπίδα, προσπάθεια για ένα καλλίτερο αύριο για όλους τους δημότες..


Ένα πολίτη στο φυσικό του περιβάλλον, με φυσιολογική ζωή, με αγάπη στον συνάνθρωπο-δημότη , μια νεολαία με ρυθμό,  μια πόλη που να προσαρμόζεται στις ανάγκες των κατοίκων της, με λευτεριά στους ελεύθερους χώρους της, φιλική προς τους επισκέπτες και τους μόνιμους κατοίκους.


Αντιστεκόμαστε στην αστικοποίηση του Κορακάρη και στο ξεπούλημα  του στα όποια εφοπλιστικά συμφέροντα.


Θέλουμε ένα δήμο που θα παράγει Πολιτισμό ,Ζωή, Αγάπη , Αισιοδοξία, Ειλικρίνεια  και Αξιοπιστους Δημοτικούς Αρχοντες.


Είναι η ώρα της απόφασης της δικής σου φωνής της δικής σου συμμετοχής.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  Δημοτικός Σύμβουλος με την Κίνηση Ενεργών Πολιτών”