Αρχική Νέα Τοπικά Γ.Μόσχουρης: “Οι πολίτες αξίζουν περισσότερα”

Γ.Μόσχουρης: “Οι πολίτες αξίζουν περισσότερα”

72

Σε άρθρο του ο υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος με το συνδυασμό Χίος Νέα Εποχή – Νέα Δύναμη, κ.Γιώργος Μόσχουρης, αναφέρει:

 

“Λίγες μόνο ημέρες πριν οι πολίτες της Χίου φτάσουν στις κάλπες, όπου θα αποφασίσουν για την τύχη που θα έχει ο τόπος μας, είμαστε σίγουροι ότι τα κριτήρια για την επιλογή τους θα είναι προς το συμφέρον του Νομού. Η Νομαρχιακή Αρχή Λαμπρινούδη, ανήμπορη να προσφέρει στη Χίο το όραμα που της αξίζει συνεχίζει την ακατάσχετη παροχολογία, συνεχίζει τις μίζερες λογικές που οδήγησαν τον τόπο μας στην αδιαφάνεια και στην έλλειψη εμπιστοσύνης προς το Χιώτη και τη Χιώτισσα, συνεχίζει μόνη της αυτή τη φορά σε ένα μονόδρομο που δυστυχώς για αυτούς δεν έχει γυρισμό.

Δεν φτάνουν τα λόγια και οι υποσχέσεις για να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Μπορούμε και έχουμε το δικαίωμα και την υποχρέωση να αναζητούμε και να επιδιώκουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Οραματιζόμαστε την αυτοδιοίκηση του αύριο. Μια διοίκηση που ο πολίτης θα είναι συμμέτοχος, μια διοίκηση χωρίς διακρίσεις, μια διοίκηση χωρίς χρώματα και προέλευση. Στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που οδηγούμαστε δεν υπάρχει η πολυτέλεια των διακρίσεων.

 

Κοινός στόχος όλων μας στο συνδυασμό Χίος Νέα Εποχή – Νέα Δύναμη με υποψήφια Νομάρχη την Ισαβέλλα Μπουρνιά, είναι να δώσουμε άλλη διάσταση στην καθημερινή σχέση αυτοδιοίκησης – πολίτη. Να ενώσουμε τους πολίτες κάτω από το όραμά μας και να παλέψουμε όλοι μαζί για την άρση των αδιεξόδων και των εμποδίων που απλόχερα έστρωσε στο νομό η Νομαρχιακή Αρχή του Πολ. Λαμπρινούδη.

Μέλημά μας από την πρώτη στιγμή ήταν και είναι οι εποικοδομητικές προτάσεις, ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός για την ανάπτυξη, η βελτίωση των χρόνιων προβλημάτων, η τουριστική ανάπτυξη, η παιδεία, τα μικρά και μεγάλα έργα που σχεδιάστηκαν από την παρούσα κυβέρνηση και υλοποιήθηκαν στη Χίο με τη συμβολή της Περιφέρειας και του Γενικού Γραμματέα.


Δεν μπορούμε να μένουμε άλλο στάσιμοι σε συνθήκες κακοδιαχείρισης, σε καταστάσεις και ενέργειες που καταδικάζουν καθημερινά οι πολίτες ερχόμενοι αντιμέτωποι με την τοπική αυτοδιοίκηση. Αντιπροσωπεύουμε μια άλλη κουλτούρα, ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκηση που λύνει προβλήματα και θέτει αναπτυξιακές βάσεις προς το συμφέρον του τόπου. Εδώ είναι και η διαφορά μας από την νυν νομαρχιακή διοίκηση.


Στηρίζουμε τους πολίτες προωθώντας λύσεις σε όλα τα επίπεδα. Δεσμευόμαστε να μην μείνουμε στα λόγια, όπως κάνουν άλλοι, αλλά να θέσουμε τους εαυτούς μας στον αγώνα για την επικράτηση των δίκαιων αιτημάτων της τοπικής κοινωνίας για πρόοδο και ευημερία. Είμαστε σίγουροι ότι ο λαός θα γυρίσει την πλάτη του στην σημερινή διοίκηση του Πολ. Λαμπρινούδη και θα δώσει την ευκαιρία στην Ισαβέλλα Μπουρνιά και στο συνδυασμό Χίος Νέα Εποχή- Νέα Δύναμη να αποδείξει στην πράξη το όραμά του για τη Χίο.


Στις 15 Οκτωβρίου οι πολίτες θα αποφασίσουν ότι αξίζουν περισσότερα. Αξίζουν νέα σχέδια για το Νομό με γνώμονα την χρηστή διοίκηση και τις ορθολογικές προτάσεις. Ας μην χάσουμε άλλες ευκαιρίες. Ας δώσουμε όλοι την απάντηση.”