Αρχική Νέα Τοπικά Θανάσης Καρυάμης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κ.Σκανδαλίδη

Θανάσης Καρυάμης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κ.Σκανδαλίδη

9

Γεννήθηκε στην Αθήνα το  1965, γιος του Δημήτρη- από την Ποταμιά -και της Αγγέλας από τον Εγρηγόρο- Καρυάμη.
Σήμερα ο Θανάσης Καρυάμης ζει και εργάζεται στην Αθήνα, πετυχημένος επιχειρηματίας. Επί σειρά ετών ασχολείται με τα κοινά και ιδιαίτερα της Αμανής.
Υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής Χίου με τον συνδυασμό των Οικολόγων – Εναλλακτικών το 1990.


Είναι μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Εγρηγοριανών Χίου και από τους πρωτεργάτες στην ίδρυση της Αριούσιος Α.Ε.
Από ιδρύσεως του Δήμου Αμανής συνέβαλε καθοριστικά, μέσω της Κεντρικής Διοίκησης, να εισπράξει ο Δήμος αρκετά χρήματα για τις ανάγκες του και ιδιαίτερα για την κατασκευή δεξαμενών και την επισκευή σχολείων.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά και η δραστηριότητα που έχει επιδείξει, ήταν τα καθοριστικά σημεία που έκαναν τον πρώην Υπουργό και υποψήφιο Δήμαρχο Αθηνών Κώστα Σκανδαλίδη, να του προτείνει να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του, με την κάθοδό του στις επερχόμενες Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές.


Η υποψηφιότητα του Θανάση Καριάμη θα πρέπει να τύχει καθολικής υποστήριξης από τους Χιώτες και ειδικότερα από τους Βορειοχωρίτες των Αθηνών, αφού πρόκειται για άτομο το οποίο βοηθάει ενεργά το τόπο του και την ιδιαίτερη πατρίδα του με οποινδήποτε τρόπο του δίνεται η ευκαιρία.
Εμείς να του ευχηθούμε, κάθε επιτυχία και να δηλώσουμε ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΨΗΦΟ ΚΑΘΕ  ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΧΙΩΤΗ.
Εφημερίδα “η Αμανή”