Αρχική Νέα Τοπικά Έκλεισαν την προεκλογική τους εκστρατεία οι Πολίτες Ομηρούπολης την Πέμπτη το...

Έκλεισαν την προεκλογική τους εκστρατεία οι Πολίτες Ομηρούπολης την Πέμπτη το βράδυ στην ΠΕΚΕΒ

8

Με κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της κίνησης των «ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥΠΟΥΛΗΣ», χτες το απόγευμα, στην Π.Ε.Κ.Ε.Β. έκλεισε το πρόγραμμα των προεκλογικών συγκεντρώσεων της κίνησης.
Στην κεντρική του ομιλία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ομηρούπολης Κώστας Μούνδρος, τόνισε την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα του Δήμου, που μόνο η κίνηση των ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ μπορεί να υλοποιήσει, με τη βοήθεια όλων όσων συμμετέχων στο ψηφοδέλτιο της, με προγραμματικές θέσεις που έχει κοινοποιήσει έγκαιρα στη λαό και με την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του συνδιασμού:
“Η μεγαλειώδης τελική συγκέντρωση της κίνησης ήλθε να επιβεβαιώσει την πλατειά απήχηση της σε ολόκληρο το Δήμο, πράγμα που διαπιστώθηκε από τις προηγούμενες συγκεντρώσεις σε όλους τους οικισμούς και στις γειτονιές του Βροντάδου.
Η παρουσία 450 περίπου συνδημοτών μας στην αίθουσα της Π.Ε.Κ.Ε.Β., μας δίνει την πεποίθηση της νίκης, μιας νίκης που θα είναι για όλους τους Δημότες, ανεξάρτητα από την τοποθέτηση τους σε αυτές τις εκλογές.
Ευχαριστούμε, ολόκληρο το λαό του Δήμου Ομηρούπολης, για την υποστήριξη που καθημερινά εκδηλώνει, στην κίνηση μας και δεσμευόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των συνδημοτών μας, από την επόμενη μέρα των εκλογών.”