Αρχική Νέα Τοπικά “Εκβιαστικές μεθόδους” μετέρχεται ο Νομάρχης κατά την κ. Μπουρνιά. Λόγω “σύγχυσης και...

“Εκβιαστικές μεθόδους” μετέρχεται ο Νομάρχης κατά την κ. Μπουρνιά. Λόγω “σύγχυσης και πανικού” τα λέει αυτά, απαντά ο κ. Λαμπρινούδης

7

Για επηρεασμό του εκλογικού σώματος με μεθόδους εκβιαστικές κατήγγειλε τον υποψήφιο Νομάρχη Χίου κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη η υποψήφια Νομάρχης Χίου κ. Ισαβέλλα Μπουρνιά. Καθώς η μέρα των εκλογών πλησιάζει, αναφέρει στην καταγγελία της η κ. Μπουρνιά πολλά γεγονότα και καταγγελίες επιβεβαιώνουν την οργανωμένη και πέρα από κάθε έννοια λογικής, ηθικής και εντιμότητας προσπάθεια να κατευθύνουν το εκλογικό αποτέλεσμα εκεί που επιθυμούν. Χωρίς ενδοιασμούς μετέρχονται όλα τα μέσα, προκειμένου να επηρεάσουν έστω και έναν ψηφοφόρο. Η κ. Μπουρνιά καλεί τους πολίτες να πάνε στην κάλπη ανεπηρέαστοι από εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια και “μικροδωράκια”, και να ψηφίσουν αξιολογώντας τις προτάσεις και το όραμα του κάθε συνδυασμού, “έχοντας κατά νου μόνο το δημόσιο συμφέρον και το καλό του τόπου”.

Από την άλλη μεριά σε απογοήτευση, σύγχυση και πανικό αποδίδει την καταγγελία της κ. Ισαβέλλας Μπουρνιά ο υποψήφιος Νομάρχης Χίου κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδηςτονίζοντας ότι αποτελούν κακούς συμβούλους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Την καλεί μάλιστα εάν έχει οποιαδήποτε στοιχεία να τα ανακοινώσει για να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της. Διαφορετικά, όπως σημειώνει ο κ. Λαμπρινούδης, πρόκειται για αόριστες καταγγελίες που έχουν ως στόχο να ρίξουν λάσπη και να συκοφαντήσουν τους αντιπάλους της. Απορρίπτει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της κ. Μπουρνιά και καταδικάζει την απελπισμένη όπως την χαρακτηρίζει προσπάθειά της να δυναμιτίσει, έστω και στην τελική ευθεία, το ήπιο κλίμα της προεκλογικής περιόδου.

Πηγή: ΕΡΑ Βορείου Αιγαίου