Αρχική Νέα Οικονομία Συνεργασία ΝΗΡΕΑ με ΑΒ Βασιλόπουλος

Συνεργασία ΝΗΡΕΑ με ΑΒ Βασιλόπουλος

16

«Δύο μεγάλα ονόματα στο χώρο των τροφίμων διαθέτουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πρωτοποριακό προϊόν, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις του καταναλωτή: την επώνυμη φρέσκια τσιπούρα ιχθυοκαλλιέργειας.
Την επιλέγει η ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και την υπογράφει ο μεγαλύτερος ιχθυοκαλλιεργητής στον κόσμο σε Μεσογειακά ψάρια, η ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ .
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία «ποιότητας» μεταξύ της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και της ΝΗΡΕΥΣ με σκοπό την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του έλληνα καταναλωτή, ώστε να βρίσκει πλέον «Επώνυμο» ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας, εγγυημένο για την ποιότητα και τη φρεσκάδα του.
Η Τσιπούρα «Επιλογή ΑΒ» είναι μοναδική γιατί:
* Εκτρέφεται σε ιχθυοφάρμες της ΝΗΡΕΥΣ στα πεντακάθαρα νερά των ελληνικών θαλασσών με όλες τις απαραίτητες και Πιστοποιημένες Διαδικασίες και Συστήματα Ασφαλείας Υγιεινής Τροφίμων που εφαρμόζει η εταιρεία.
* Αποτελεί πρότυπο φρεσκάδας γιατί αλιεύεται κατά παραγγελία και διακινείται ταχύτατα μέσω των μεγάλων δικτύων διανομής, τα οποία τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές διατήρησης του προϊόντος.
* Εκτρέφεται με ιχθυοτροφές ΝΗΡΕΥΣ, από αγνά υλικά, χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης
* Διασφαλίζεται η πλήρης «ιχνηλασιμότητα» σε όλα τα στάδια παραγωγής, έως το τελικό προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή
* Συσκευάζεται σε εγκαταστάσεις, πιστοποιημένες για την καταλληλότητά τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στις οποίες τίθεται σε κάθε ψάρι ατομικά η «σφραγίδα» ποιότητας της Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και της ΝΗΡΕΥΣ.
Έτσι ο καταναλωτής μπορεί πλέον να είναι σίγουρος ότι το ψάρι που αγοράζει ανταποκρίνεται πλήρως στην αξία του και είναι απολύτως κατάλληλο για μια υγιεινή διατροφή, πλούσια σε πολύτιμα συστατικά για τον οργανισμό.
Η επιλεγμένη και εγγυημένη Φρέσκια Τσιπούρα Ιχθυοκαλλιέργειας «Επιλογή ΑΒ» – NΗΡΕΥΣ, διατίθεται από τα καταστήματα της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ σε όλη την Ελλάδα.»