Αρχική Πολιτισμός H «19η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου» στη Μήλο

H «19η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου» στη Μήλο

16

Με απόφαση του Υπουργού Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ.Αριστοτέλη  Α. Παυλίδη  η «19η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου» θα διεξαχθεί στη Μήλο από 27 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2006.

Η  «Συνάντηση» τελεί υπό την αιγίδα και χρηματοδότηση του Υπουργείου Αιγαίου & Ν.Π. και διοργανώνεται με ευθύνη της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου (Ο.Ε.Θ.Α) και την συνεργασία του Δήμου Μήλου.


Το πολιτιστικό αυτό γεγονός που έχει καταξιωθεί στο χώρο του Αιγαίου έχει στόχο την ενίσχυση και ενθάρρυνση της Αιγαιοπελαγίτικης Ερασιτεχνικής δημιουργίας, της πολιτιστικής αποκέντρωσης και της αυτοδύναμης πολιτιστικής ανάπτυξης.


Στη φετεινή διοργάνωση παίρνουν μέρος 21 Ερασιτεχνικοί Θίασοι από 13 νησιά του Αιγαίου (Μήλο, Λέρο, Άνδρο, Μυτιλήνη, Χίο, Σύρο, Λήμνο, Πάρο, Νάξο, Πάτμο, Μύκονο,Σάμο,Ρόδο) υπολογίζεται ότι περίπου 500 άτομα θα επισκεφθούν τη Μήλο ενώ οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επί ένα 8ήμερο ποιοτικές παρουσιάσεις που απευθύνονται τόσο στους μεγάλους όσο και στα παιδιά.