Αρχική Νέα Τοπικά Σάτρας: Ευχαριστήριο με καρφιά – Δεν με στήριξαν, ας μη με θεωρούν...

Σάτρας: Ευχαριστήριο με καρφιά – Δεν με στήριξαν, ας μη με θεωρούν δεδομένο

9

Σαφείς αιχμές ότι δεν τον στήριξε η Ελπίδα Τσουρή αφήνει στο Ευχαριστήριο Μήνυμα προς τους Δημότες του Αγίου Μηνά ο Σταμάτης Σάτρας. Το χάσμα μεταξύ της ομάδας Σάτρα στα Θυμιανά και της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στη Χίο είναι τέτοιο ώστε να δηλώνει “…ας μην με θεωρούν δεδομένο”

 

“Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

τόσο εγώ όσο και ο συνδυασμός  Δημοτική Αναγέννηση στο σύνολο του, σας απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους εκείνους που ενεργοποιήθηκαν, συμμετείχαν, προσέφεραν ή και απλώς ψήφισαν τον συνδυασμό μας.

Ευχαριστούμε και όλους εκείνους που ίσως είχαν άλλη προτίμηση αλλά έδειξαν κατανόηση. Κι εμείς τους κατανοούμε. Ιδιαίτερα όλους εκείνους και είναι πολλοί (μικρή κοινωνία, γνωριζόμαστε καλά…) που δεν μπόρεσαν εν τέλει να αντισταθούν στις πιέσεις και στον εκμαυλισμό των συνειδήσεων.

Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα, έναν αγώνα αρχών και θέσεων. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά και για λόγους αρχής δεν θέλουμε να αξιοποιήσουμε για δικό μας όφελος τις ανάγκες των συνδημοτών μας.

Πρέπει και δημόσια να συγχαρούμε τον κ. Παντελάρα για την εκλογική του επιτυχία και να του ευχηθούμε μια παραγωγική τετραετία για το καλό του τόπου μας και των συνδημοτών μας.

Εμείς θα είμαστε εδώ με έντονη αυτοδιοικητική παρουσία ως παράταξη. Θα στηρίξουμε τις επιλογές με τις οποίες συμφωνούμε, θα καταθέσουμε προτάσεις αλλά και θα ασκήσουμε κριτική όπου αυτό είναι επιβεβλημένο, ευχόμαστε να μην χρειαστεί.

Η παράταξή μας στο σύνολό της μαζί με όλους τους φίλους, τους υποστηρικτές και τους ψηφοφόρους θα παραμείνει αρραγής ως αυτοδιοικητική κίνηση, έχοντας ως κύριο μέλημα την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου μας.

Η παράταξή μας είχε και θα διατηρήσει και στο μέλλον τα πολυσυλλεκτικά της χαρακτηριστικά. Συμμετέχουν συμπολίτες μας από ολόκληρο το πολιτικό φάσμα, πέρα από κομματικές εντάξεις.

Είχαμε την στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ, δυστυχώς η στήριξη αυτή ήταν φαινομενική και τυπική, μιας και δεν μπορούσαν κάποιοι να κάνουν διαφορετικά. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να καταστήσουμε σαφές ότι από σήμερα και στο μέλλον δεν πρέπει να θεωρούμαστε δεδομένοι για κανέναν. Άλλωστε η στήριξη που παρείχε η πλειοψηφία της ηγετικής ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο νομό, στον αντίπαλο συνδυασμό ο οποίος ταυτόχρονα ως γνωστό στηρίζονταν και από την Ν.Δ, είχε ως αποτέλεσμα στους οκτώ συμβούλους που εκλέγονται στην πλειοψηφία, οι δύο μόνο να είναι από τον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Θα παραμείνουμε όρθιοι στις επάλξεις, υπερασπιζόμενοι αρχές, αξίες και ιδανικά τα οποία ενστερνίζονται η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας, ανεξάρτητα από κομματικές γραμμές και ντιρεκτίβες.

Θέλουμε και πάλι να σας ευχαριστήσουμε και να δηλώσουμε ότι είναι δεδομένη η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη του συνδυασμού μας για κάθε συνδημότη που αντιμετωπίζει πρόβλημα, ανεξάρτητα ακόμα και από την επιλογή του στις δημοτικές εκλογές.


Για την παράταξη «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Ο Συντονιστής
Σταμάτης Σάτρας
Δημοτικός Σύμβουλος”