Αρχική Νέα Τοπικά Συναντήσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Χίου σε Συκιάδα...

Συναντήσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Χίου σε Συκιάδα και Λαγκάδα

6

Στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων που αναπτύσσει το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Χίου, πραγματοποιούνται δύο συναντήσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού, στους οικισμούς του Δήμου Ομηρούπολης.


Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η 2η Συνάντηση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στη Συκιάδα, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Συκιάδας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου και ώρα 5.30 μ.μ.


Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2006 και ώρα 5.30 μ.μ., πραγματοποιείται η 3η Συνάντηση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στη Λαγκάδα, στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λαγκάδας.


Στόχος των συναντήσεων είναι να ενημερώσουν τους κατοίκους των οικισμών για τους στόχους και τις υπηρεσίες που παρέχει το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Χίου. Επίσης, θα υπάρξει ενημέρωση για τις παράλληλες δράσεις που θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται από το Νοέμβριο του 2006 με στόχο τη διευκόλυνση της συμφιλίωσης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Τέλος, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση, ώστε να καταθέσουν τα μέλη των συλλόγων προτάσεις και ιδέες για δράσεις που θα τους ενδιέφερε να υλοποιηθούν από το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας Χίου.