Αρχική Νέα Τοπικά Ευχαριστήρια δήλωση Κώστα Μούνδρου

Ευχαριστήρια δήλωση Κώστα Μούνδρου

6

 Μετά το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Ομηρούπολης, τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, θέλομε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους τους Δημότες που εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους στους «Πολίτες Ομηρούπολης».
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους εκείνους, επώνυμους και ανώνυμους, που στήριξαν την κίνηση μας, σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, με κάθε τρόπο.
Σ’ αυτές τις εκλογές, κάναμε ένα έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα. Σεβαστήκαμε τους αντιπάλους μας και αποφύγαμε κάθε προσωπική επίθεση, παρόλο που δεχτήκαμε ένα ανελέητο πόλεμο, βάσει ανυπόστατων και κατασκευασμένων κατηγοριών, ιδιαίτερα από παρατάξεις που η ιδεολογική τους τοποθέτηση επέβαλλε ένα ανώτερο ήθος, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Σήμερα, μπορούμε να κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια. Δεν πουλήσαμε και δεν πρόκειται ποτέ να πουλήσουμε αυτούς που μας ψήφισαν. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τα προσωπικά τους προβλήματα για να υφαρπάξομε την ψήφο τους, δεν τους υποσχεθήκαμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνομε. Απλά, αγωνιστήκαμε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας και θα συνεχίσομε να αγωνιζόμαστε, περισσότερο τώρα, που τελείωσαν οι εκλογές.
Οι «Πολίτες Ομηρούπολης», που ξεκίνησαν πριν από 6 μήνες, βασισμένοι πάνω σε αρχές και αξίες, έδωσαν ένα ισχυρό στίγμα σ’ αυτές τις εκλογές. Συσπείρωσαν ανθρώπους διαφορετικής κομματικής προέλευσης, που ενστερνίζονται τις αρχές τις κίνησης και σήμερα αποτελούν ένα κοινωνικό ρεύμα, ισχυρό και απαραίτητο για τον τόπο.
Διαβεβαιώνουμε όλους τους Δημότες ότι η κίνηση μας δεν ιδρύθηκε μόνο για τις εκλογές. Όλοι μαζί, θα αναλάβομε το ρόλο που μας ανέθεσε ο λαός με τη ψήφο του. Θα σταθούμε στο πλευρό του λαού, σε κάθε περίπτωση, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα του και τα συμφέροντα του Δήμου, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ευχόμαστε στον κ. Μαλαφή να πετύχει στο έργο που αναλαμβάνει σαν Δήμαρχος Ομηρούπολης για το καλό του Δήμου μας.