Αρχική Νέα Τοπικά Πρόγραμμα φιλοξενίας για παιδιά από χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας

Πρόγραμμα φιλοξενίας για παιδιά από χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας

9

 Χαμόγελα και ζεστασιά θα είναι τα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας που θα φιλοξενηθούν στην Ελλάδα με πρωτοβουλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Σερβίας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει το καθιερωμένο πρόγραμμα φιλοξενίας για τα παιδιά που βιώνουν καθημερινά τις τραγικές συνέπειες του πολέμου, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να μοιραστούν με ελληνικές οικογένειες, στιγμές θαλπωρής και ευτυχίας, αφήνοντας για λίγο πίσω τα προβλήματα της χώρας τους.
Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν σε οικογένειες από όλη την Ελλάδα για το διάστημα 21 Δεκεμβρίου 2006 έως 4 Ιανουαρίου 2007 με την καθοριστική συμβολή Νομαρχιών, Δήμων, Κοινοτήτων και Περιφερειακών Τμημάτων του Ερυθρού Σταυρού.
Η Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αναμένει έγκαιρα τις συμμετοχές όλων εκείνων των οικογενειών που έχουν τη δυνατότητα και προπαντός την καλή διάθεση να ανοίξουν την πόρτα και την αγκαλιά τους στα παιδιά της  γειτονικής μας χώρας.
Χάρη στη συλλογική κινητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για αλληλέγγυα προσφορά, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει σταθερά την επιτυχή υλοποίηση του σύνθετου και πολύπλευρου έργου του,  όσο υπάρχουν άνθρωποι.


Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Ε.Ε.Σ., Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων – Λυκαβηττού 1, Αθήνα
Κος Αλέξανδρος Δριμάλας (τηλ. 210 3621681 , 210 3615606, 6936 799008)