Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Ανακοίνωση Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών Ομηρούπολης με αφορμή τα γεγονότα στη Λαγκάδα

Ανακοίνωση Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών Ομηρούπολης με αφορμή τα γεγονότα στη Λαγκάδα

6

Σε ανακοίνωσή της η Αγωνιστική πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης αναφέρει:

 

“Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών προέβη σε μια σειρά συναντήσεις με αφορμή τα γνωστά γεγονότα της Λαγκάδας, εις βάρος του τοπικού μας συμβούλου Στέλιου Πασαλούκου.

 

Συγκεκριμένα ο Σκούφαλος Μάρκος, επικεφαλής της κίνησης, ο Τσίγκος Στέφανος, νεοεκλεγμένος πρόεδρος Λαγκάδας και ο Παπάς Βασίλης μέλος της συντονιστικής επιτροπής της παράταξης, συναντήθηκαν διαδοχικά  με τον αντεισαγγελέα Χίου, τον αστυνομικό Δ/ντη Χίου και το Νομάρχη Χίου, εκθέτοντας τις πολιτικές πλευρές και τους κινδύνους που εγκυμονούν από τις επιθέσεις και χειροδικίες εναντίον  του συμβούλου μας, από γνωστά άτομα της Λαγκάδας.

 

Όλες οι πλευρές αναγνώρισαν το πρόβλημα, κατανόησαν τον κίνδυνο εκτροπής από το ήπιο πολιτικό κλίμα και τόνισαν ότι θα προβούν στις ενέργειες που τους αναλογούν, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Ως Αγωνιστική Πρωτοβουλία δημοτών Ομηρούπολης θα παρακολουθούμε στενά το θέμα, με νηφαλιότητα και αίσθημα ευθύνης, περιφρουρώντας όμως σε κάθε περίπτωση όχι μόνο την ηρεμία του χωριού, αλλά πρωτίστως την ασφάλεια των μελών μας και των ανθρώπων μας.

 

Κλείνοντας και με αφορμή την ανταπάντηση της παράταξης «Αναγέννηση» του κ. Μαλαφή, θεωρούμε ότι αν κάποιος πρέπει να ενημερωθεί για τα της Ομηρούπολης είναι ο νέος Δήμαρχος , ο οποίος πρέπει να αντιληφθεί ότι δε βρίσκεται πλέον στην Αμανή ώστε να αναλίσκεται σε περιπάτους αναψυχής και απλώς να  εποπτεύει «έργα» άλλων, εκτελώντας ιεραποστολικό καθήκον όπως λέει ο ίδιος.

 

Επίσης ,πρέπει κάποιος να τον ενημερώσει και για το εκλογικό αποτέλεσμα της παράταξής μας στη Λαγκάδα, ώστε να αντιληφθεί τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και που επιβάλλει σύνεση και όχι «ψευτοτσαμπουκάδες» είτε κατά κυριολεξία είτε κατά μεταφορά.

 

Τέλος συμφωνούμε απόλυτα μαζί του ότι σε «τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει». Άλλωστε μικρός είναι ο τόπος και όλοι γνωριζόμαστε….”