Αρχική Νέα Αθλητικά Πόλο: Γιάννης Φουντούλης: Η ομάδα είναι έτοιμη αγωνιστικά και σε καλή κατάσταση

Πόλο: Γιάννης Φουντούλης: Η ομάδα είναι έτοιμη αγωνιστικά και σε καλή κατάσταση

19

“Έτοιμοι για Πρόκριση”


Οι διεθνείς πολίστες της Χίου, Γιάννης Φουντούλης και των Χανίων, Θωμάς Τσακιράκης, είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη Β΄ Φάση του Len Trophy που θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Νοεμβρίου. Οι έλληνες αθλητές γνωρίζουν πως έχουν δύσκολο έργο, αλλά θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.


Ο Γάννης Φουντούλης, αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στην Ευρώπη, θεωρεί πως: “…Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι είναι με την Μονπελιέ. Για τη Νέρβι δεν γνωρίζουμε πολλά, είναι όμως ιταλική ομάδα και σίγουρα θα είναι καλή. Θα παλέψουμε το παιχνίδι και ότι βγει. Η ομάδα είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά και σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την παρουσία της στην Α΄ Φάση της διοργάνωσης πριν από δύο βδομάδες”.

Από την πλευρά του, ο Θωμάς Τσακιράκης ανέφερε: “Κάναμε καλή προετοιμασία, με εξαίρεση τις δύο τελευταίες μέρες όπου ο καιρός ήταν πολύ κακός και πάμε για να παλέψουμε για την πρόκριση. Είναι δύσκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να τα καταφέρουμε” και έδωσε τα προγνωστικά του: “Οι πιθανότητες ανάμεσα σε εμάς και τη Ματαρό, με την οποία θα διεκδικήσουμε τη 2η θέση, είναι 60-40 υπέρ των Ισπανών λόγω έδρας”.