Αρχική Νέα Τοπικά 210 μέρες χωρίς… καφέ για την Αγγελική

210 μέρες χωρίς… καφέ για την Αγγελική

15

 

210 ημέρες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που η δημοσιογράφος Αγγελική Χατζηδημητρίου κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης ρεπορτάζ, δέχθηκε την εγκληματική επίθεση στο εργοστάσιο της ΔΕΗ από ιδιωτικό φύλακα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της.
   Η Αγγελική συνεχίζει να νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».
Σε αυτό το στάδιο έχουν ενταθεί οι φυσικοθεραπείες ενώ αναμένεται η απάντηση από κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.
Εν τω μεταξύ να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη Κυριακή στην πρωϊνή εκπομπή του ALPHA με το Νίκο Μάνεση παρουσιάστηκε ρεπορτάζ με το «γολγοθά» της Αγγελικής.
Στον “αέρα” μίλησαν ο σύζυγος της Αγγελικής, Θοδωρής Πυλιώτης αλλά και ο ιδιωτικός φύλακας στη ΔΕΗ Γιώργος Παβίτσος. Να μείνουμε μόνο στην τελευταία κουβέντα του ιδιωτικού φύλακα: ότι λόγω της μικρής Χιακής κοινωνίας δεν μπορεί να πάει ούτε για καφέ με τη γυναίκα του και το παιδί του γιατί όλοι τον δείχνουν σαν υπαίτιο!
Προφανώς δεν έχει κατανοήσει ή δεν θέλει να κατανοήσει την κατάσταση της υγείας της Αγγελικής, η οποία δεν έχει καν την… πολυτέλεια να κινηθεί από το κρεβάτι του πόνου ή να μιλήσει στα παιδιά της, όχι να πάει για καφέ μαζί τους…
Το δικό τους μερίδιο ευθύνης έχουν εξάλλου οι γιατροί στο νοσοκομείο της Χίου που αρχικά διέγνωσαν “υστερικό σοκ”, γεγονός που προκάλεσε καθυστέρηση 15,5 ωρών για τη διακομιδή της στην Αθήνα. Παρά το ότι από την προηγούμενη εβδομάδα έχει δημοσιευτεί το πόρισμα της ΕΔΕ που πραγματοποίησε το Σώμα Επιθεωρητών του υπουργείου Υγείας εντούτοις ο Ιατρικός Σύλλογος Χίου δεν έχει πάρει καμία θέση (αν και υπήρχε ειδική αναφορά σε αυτόν από το πόρισμα).